vasárnap, szeptember 12, 2010

Eternity - 14. fejezet

Sziasztok!

Hát egy újabb bejegyzés, mielőtt a fejezetbe belekezdenétek. Oké, most mindenki gondolhatja, hogy már megint. Ezzel valahol mi is így vagyunk. Ahelyett, hogy ezeket gépeljük nektek, tölthetnénk hasznosabban is az időt, mint például a soron következő fejezet írásával. Most nem a személyes névmás helyes használatáról, vagy a komihatárral kapcsolatos észrevétel miatt olvassátok ezeket a sorokat, hanem a csalódottságunk az oka.
Mi örömet akartunk okozni nektek, és boldogok voltunk, hogy sikerült is, de nem hittük volna, hogy hibát követünk el. Mélységesen bánjuk, hogy annak idején meghirdettük azt a játékot. Egyszerűen csak magunkba kellett volna tartani az infót, és nem törődni azzal, hogy ki mennyire kíváncsi. Persze, tudjuk, hogy ezzel nem csak azt az egy embert büntettük volna, aki ezt tette, hanem mindenki mást is.
Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy valaki így elárul minket és képletesen a szemétbe hajítja a bizalmunkat.
Bíztunk mindenkiben, de kár volt, hatalmas hiba.
De azért felmerült egy kérdés bennem (Pupi): Miért pont most árulta el egy vagy több embernek, hogy mi Bella tetkója? Hiszen a játék hetekkel ezelőtt volt.
A másik kérdés, hogy miért árulta el? Mi vitte rá, hogy ezt tegye velünk, vagy mit vétettünk ellene?
Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy mindkettőnk fejében megfordult, ha csak egy pillanatra is, hogy abbahagyjuk. Ez akkora csalódást volt számunkra, hogy megremegett a bizalmunk és az önbizalmunk is. Aztán rájöttünk, hogy nem tudjuk cserbenhagyni a másikat, és főleg nem az olvasóinkat.
Viszont ez nem jelenti azt, hogy nem fogunk büntetni és tényleg nagyon sajnáljuk, de meg kell tennünk.
Szóval, most jön a savanyú része a dolognak.
A mai friss az utolsó addig, amíg a „bűnös” nem jelentkezik valamilyen úton-módon. Tudjuk, hogy ezzel másokat is büntetünk, de Ti is tehettek valamit az ügy érdekében.
Íme, itt egy mailcím, ezen lehet zaklatni azt a személyt, aki miatt ez az egész van: viragocska@gmail.com
Remélem, hogy megértitek a helyzetünket, és nem fogtok nagyon utálni bennünket.
Mi persze addig is folytatjuk a fejiírást, csak az a kérdés, hogy mikor publikáljuk őket…
Nos, akkor ennyi lenne, és azt nem mondjuk, hogy jó szórakozást, de reméljük, hogy tetszeni fog.
Jah, és Ella: Ketten írjuk a történetet, egyenrangú írókként. Mindketten írunk és ötletelünk is.
Pusz
Pupi & Szylu

14. fejezet

Dance With The Devil

„Say goodbye,
As we dance with the devil tonight
Don't you dare look at him in the eye
As we dance with the devil tonight”
(Breaking Benjamin: Dance With The Devil)

(Edward szemszöge)

Tudtam, hogy nagyon aljas dolog, amit teszek, de Bella nem hagyott nekem más választási lehetőséget. Minden önuralmamra szükségem volt, hogy kivitelezhessem a tervemet, hiszen nem tartozott a veszélytelen kategóriába.
Bella reakcióját még megjósolni sem lehetett volna – talán Alice-nek sikerülne, hogy mit tervezek, ha nem lenne elfoglalva Emmett szapulásával – és én sem tudtam, mi fog következni.
Nem gondolkoztam tovább, csak egy könnyed mozdulattal átnyúltam Bella előtt és azt a bizonyos kart meghúzva hátradöntöttem az ülést, és őt magát is. Az Audi eléggé kicsi volt, de sikerült minden akadály nélkül „átcsusszannom” Bella ülésére, jobban mondva vele szembe. Lábaimmal kénytelen voltam bal combját közrefogni, hogy meg tudjak támaszkodni az ülésen, jobb kezemmel pedig a feje mellett, a támlára nehezedtem.
Arca centiméterekre volt az enyémtől és elnyíló ajkain kiáramló forró lehelete az orromba kúszott. Csokoládészín szemei tágra nyíltak és a teljes döbbenet csillant meg bennük. Hófehér arcbőrét rózsás pír borította be, amikor egy véletlennek tűnő mozdulattal végigsimítottam járomcsontján.
A szíve őrült iramot diktált és a normális kétszeresével dobogott. Mellkasa gyorsan mozgott fel s alá, mintha nem tudna a tüdejébe elég levegőt juttatni, és néha-néha az én mellkasomhoz ért.
Kezeit immár a hasához szorította oda és sejtettem, hogy az egyikben ott a kocsi kulcs, amiért ez a kétszemélyes háború folyt. Gyorsan kellett cselekednem, mielőtt még az eszemet teljesen elvette volna a közelségének tudata, és persze a nyitott kabátból kilátszódó dekoltázsának látványa.
Odahajoltam a füléhez, és a lehető legbársonyosabb hangnememet vettem elő.
Bella! – suttogtam és láttam a nyakán, hogy libabőrös lett. – Ideadnád nekem a kocsi kulcsot?
Nyelt egyet, amit én botor módon a győzelem jelének tekintettem, aztán aprót rázott a fején. Halk szisszenés szaladt ki a számon, de nem adtam fel. Azokat a határokat kellett feszegetnem, amiket én magam állítottam fel kettőnk közé, amikor azt kértem tőle, hogy felejtse el a tegnap este történteket, és ez nem volt fair.
Orromat gyengéden végighúztam arcának szélén és az állánál megálltam.
Bella! – súgtam bele a torkánál lévő kis gödröcskébe és próbáltam nem tudomást venni a nyakán táncoló artériáról, sem pedig a torkomban fellángoló tűzről. – Kérlek!
Apró sóhaj tört fel a mellkasából, ami furcsa elégedettséggel töltött el, hiszen tudtam, ezt én csaltam elő belőle, de ismételten nemlegesen rázta a fejét. Az elkeseredés kezdett úrrá lenne rajtam, amiért nem tudtam áttörni makacsságának páncélján, és ennek az elkeseredésnek tulajdonítottam, hogy ajkaimat gyengéden húztam végig az állától a szája széléig, finoman simogatva gyönyörű bőrét.
Bella – nyögtem elfúló hangon és volt egy második része is a mondatomnak, de az abban a pillanatban elillant, amint egy meleg kéz simított végig a nyakamon és a tarkómnál beletúrt a hajamba.
Még hallottam, amint a kulcs csörögve pottyant le az ülések közé, aztán már csak Bella töltötte ki elmém minden zugát. Másik keze végigvándorolt ingem gombsorán, őrült lassúsággal le és fel, majd miután ujjai feltérképezték arcom minden milliméterét – nem lett volna szabad hagynom neki, de pokolian jó érzés volt – szemből beletúrt már amúgy is rendetlen tincseim közé és ajkaimat az övéihez húzta.
Az apró érintésre sóhaj szakadt fel belőlem, és szörnyeteg énem riadtan fújt visszavonulót, ahogyan a helyét átvette valami más.
Bella gyengéden kóstolgatta ajkaimat, semmiségeknek tűnő csókokat nyomott rá, amik teljesen felborzolták érzékeimet és mindenféle meggondolatlan cselekedet felé sodortak. Csak hagytam, hogy vigyen magával az ár és minden racionalitást elfelejtettem.
Mindezek után azt hittem, hogy ezt már nem lehet fokozni, de ismét tévedtem. Bella hevesen karolta át a nyakamat és egy olyan csókban részesített, amihez képest a tegnapi csak kismiska volt. Nem túlzok, amikor azt állítom, hogy szó szerint kicsókolta a mérget a számból és ezzel olyan ösztönt szabadított el bennem, ami arra késztetett, hogy visszacsókoljak.
Éreztem, hogy mellkasa az enyémnek préselődik, és „szabadon” lévő jobb lábát feltette az ülés szélére, így combja a csípőmhöz ért. Kezem önálló életre kelt, és végigzongorázva oldalán – apró nyögés szaladt ki a száján és még nagyobb hévvel csókolt, amit nem tudtam nem viszonozni – megállapodott a combja és a feneke között félúton.
Bal keze rásimult a derekamra – közben persze egy pillanatra sem távolodott el az ajkaimtól – és gyengéden kibontotta betűrt ingem szélét a farmeromból, majd forró ujjai a hasamat érintették.
Ez a mozdulatsor kellett ahhoz, hogy a pirosan villogó és élesen süvítő vészcsengő megszólaljon a fejemben, és tudatosuljon bennem, tulajdonképpen mi is vagyok.
Kínkeservesen elszakadtam Bella ajkaitól és elkaptam az immár mellkasomnál barangoló kezét. Tágra nyílt szemekkel nézett fel rám, nedves ajkai között szaggatottan áramlott ki a levegő és nem ő volt az egyedüli, aki zihált.
Bella… sajnálom! – suttogtam. – Ezt nem lehet! Nem szabad!
Még mielőtt bármilyen kérdést nekem szegezhetett volna, gyorsan kinyitottam az ajtót és kikászálódtam az öleléséből. Visszacsuktam az ajtót és háttal a kocsi oldalának dőltem, hogy rendezzem a gondolataimat.
Nem volt mit szépíteni a helyzeten, és ez tagadhatatlanul az volt, aminek látszott. Egy hajszálon múlt, hogy nem veszítettem el az önuralmamat és nem engedtem Bellának. Tudtam nagyon jól, hogy mi lett volna a folytatás és megrémültem attól, hogy akartam.
Irracionálisan, őrülten és mindennél jobban vágytam arra, hogy ne kelljen visszafognom magamat és úgy reagálhassak Bella minden mozdulatára, ahogyan az ösztönöm diktálta. De mégis mi ez az őrület, ami magával ragad, akárhányszor csak ránézek, hozzáérek vagy meghallom a hangját? És ő miért viselkedik így velem? Miért akarta, hogy mindez megtörténjen?
„Edward, mi történt?” – kérdezte Alice és láttam megjelenni a hatalmas üvegfal mögött. – „Miért nem indultatok még el?”
Megráztam a fejem és emberi tempóban, de azért gyorsan megkerültem az Audit hátulról. Alice csodálkozva vonta fel a szemöldökét, amikor észrevette rendetlenül és félig kilógó ingemet, valamint szokásosnál is kócosabb hajamat. Ezek szerint nem volt látomása az előbbi jelenetről és annyira el volt foglalva valami mással – a többiek szintúgy –, hogy nem láttak, hallottak vagy adott esetben éreztek semmit sem.
Nem is baj, legalább nem kell magyarázkodnom nekik – gondoltam, amíg beszálltam a volán mögé. Gyorsan megkerestem a kulcsot és indítottam. Szemem sarkából láttam, hogy Bella visszaigazította az ülést és felhúzott lábakkal ült mellettem. Kibámult az ablakon.
Lassabban vezettem, mint szoktam, mert nem akartam megijeszteni őt és a havas úton nem száguldozgattam. Kiértünk a főútra, amikor Bella végre megszólalt, de ismét meglepett.
– Hogy jutsz majd haza? – kérdezte mintegy mellesleg és továbbra is a kinti tájat szemlélte.
– Majd felhívom Alice-t, hogy jöjjön értem – válaszoltam és vártam, hogy ezek után végre rátérjen arra, mi is történt tíz perccel ezelőtt, de ő csak elmormogott egy „jót” és úgy tett, mintha ott sem lennék.
Azt mondják, hogy van különbség a nyugodt, meghitt csend és a kínos között, na de, hogy ekkora?! A percek alig vonszolták magukat tovább és a feszültség egyre nőtt a kis térben. Hogy oldjam ezt az állapotot a CD-lejátszóhoz nyúltam és bekapcsoltam.
Ismerős dallam szállt felém a hangszórókból és már meg sem kellett volna lepődnöm azon, hogy ilyen zenét is hallgat, mégis döbbenten fordultam felé.
– Breaking Benjamin?
Pár pillanatig némán meredt a havas főútra és már azt hittem, hogy nem fog válaszolni, amikor határozottan kijelentette.
– A Dance With The Devil-ben van valami katartikusan végzetes, valami drámai, valami több, ami szerintem nem nagyon érdekelne téged, úgyhogy nem fárasztalak vele.
– Nem fárasztasz vele – vágtam rá azonnal, mire óvatosan felém fordította a fejét. – Kérlek, mondd el!
Csokoládébarna szemei egy pillanatra megcsillantak, aztán ismét kibámult az ablakon, miközben magyarázott.
– Eljátszottál már a gondolattal, hogy mit tennél, ha életed legutolsó napjára ébrednél fel reggel és tudnád, hogy huszonnégy óra múlva a Halál jeges csókja zárja le majd a szemhéjadat? – tette fel a kérdést, és akarva, akaratlanul is megborzongtam. – Mit csinálnál, mit mondanál, hova mennél és ki lenne az, akit még látni szeretnél, mielőtt a lelkedet eladva táncba kezdesz az ördöggel?
Felhorkantam és szúrósan néztem rá.
– Bella, ez nevetséges! – csattantam fel idegesen, mert megrémített, hogy ilyeneken töri a fejét. – Ez nem létezik!
– Megmondtam, hogy fárasztó lesz – vágott vissza.
– Nem azt mondtam, hogy fárasztó, hanem hogy butaságokat beszélsz – vitatkoztam. – Még hogy eladni a lelked az ördögnek! Tiszta őrület!
Makacsul ráharapott az ajkára és az út további részében meg sem szólalt, hiába próbáltam beszélgetést kezdeményezni. Csak maga elé meredt és arcába hulló haja még azt a parányi esélyt is elvette tőlem, hogy a szeméből kiolvassak valamit, ha már gondolatai némák számomra.
A házuk előtt sóhajtva leállítottam Salvatore-ét és felé fordultam, hogy mondjak valamit – bármit! –, de megelőzött.
– Ha azt várod tőlem, hogy bocsánatot kérjek azért, ami fél órával ezelőtt történt, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak, de nem fogom megtenni – mondta és tekintetét az enyémbe fúrta. – Jelen pillanatban nem nagyon érdekel, hogy mit gondolsz rólam, vagy az egész helyzetről, ez a te dolgod. Azt tudom, hogy én mit gondolok és nekem ennyi elég.
A monológjától leesett az állam és nagy nehezen érzékeltem, hogy a Volvóm leparkolt mögénk, de azt már nem derítettem ki, hogy ki vezette azt.
Bella kiszállt és rám csapta az ajtót, majd kihalászta a hátsó ülésről Jacksont. Kikecmeregtem én is – még mindig az előző mondatain merengtem – és kinyitottam neki a csomagtartót. Segítettem kiszedni a táskáját, és miután bezártam az autót, kezébe csúsztattam a kulcsot.
Köszönésképpen biccentett egyet és maga után húzva a bőröndöt, meg persze Jackson kosarát cipelve a bejárat felé indult. Csak bámultam utána, mint valami idióta és akkor ocsúdtam fel, amikor hátrafordulva még hozzátette.
– A számomat pedig tudod, ha le akarod mondani a vacsorát. Elég, ha írsz egy SMS-t és nem kell semmilyen hülye ürügy, meg fogom érteni.
Addig álltam ott, amíg a bejárati ajtó be nem csukódott utána és ő fel nem tűnt a konyhai ablakban. Láttam, hogy kivett egy üveg narancslevet a hűtőből, majd felszaladt a lépcsőn.
Sóhajtottam és bevágódtam a Volvóm utas ülésére, ugyanis még a vezetéstől is elment a kedvem.
– Emmett, kérlek, most ne gyere semmilyen perverz szöveggel, mert nincs hozzá kedvem – szögeztem le rögtön, miközben a volán mögött ülő bátyám felé fordultam.
– Oké – sóhajtott lemondóan, majd beindította Vivet. – Akarsz róla beszélni? – pillantott rám, miközben elhajtott Belláék háza elől. – Elég durva volt az a monológ Bellától.
– Megérdemeltem azt, amit mondott – vágtam rá.
Ajkaimon még mindig éreztem Bella csókjának ízét, és azt kívántam, bár sosem múlna el. Valahol el sem tudtam hinni, hogy ami történt, valóság volt, az agyam ugyanis nehezen fogadta be azt az információt, hogy megcsókolt engem, egy magamfajta szörnyeteget. Hogy a tegnap történtekkel ellentétben most ő kezdeményezte a csókunkat, de nem húzódott el kemény bőrömtől és teljes odaadással mozgott szája az enyémen. Szíve közben eszeveszettül dobogott mellkasában, és félő volt, hogy kiugrik a helyéről. Ismét végig akartam simítani oldalán, hogy eljussak formás lábához és kezemmel feltérképezzem a területet. Arra vágytam ebben a pillanatban, hogy újra megcsókolhassam, először csak lágyan végig kóstolva kívánatos ajkait, aztán egy hevesebb és szenvedélyesebb tempót diktálva szinte felfalni puha száját.
– Hallottam, hogy Bella említett valamit, ami fél órával ezelőtt történt. Mi is volt az pontosan? – rántott ki Emmett a gondolataimból, amiért kivételesen hálás voltam, ugyanis elmém kezdtett egyre pikánsabb képekkel kínozni.
– Mi csak...
Emmett felvont szemöldökkel nézett rám, míg várakozott, hogy folytassam a megkezdett mondatot. Tudtam, hogy nem ő a legmegfelelőbb személy, akinek be kellene számolnom a történtekről, tekintve a tényt, hogy hetekig emlegetni fogja majd a dolgot, de szükségem volt valakire, aki meghallgat.
– Megcsókolt, én pedig természetesen viszonoztam, és akkor egy időre elfelejtettem, hogy ki is vagyok. Bánthattam volna, Em, csak egy rossz mozdulat, és megölöm őt – szóltam kétségbeesetten. – De azt hogyan magyarázhatnám el neki, hogy azzal, hogy utána távolságot tartottam tőle, csak őt védem?
– Nem tudod neki megmagyarázni most még, de talán egy nap… – kezdte bátyám, de közbevágtam.
– Tudod, hogy nem fedhetjük fel magunkat. Nem állhatok oda elé, hogy: Bella, én vámpír vagyok. A Volturi elpusztítaná a családunkat, és különben meg, ha el is mondhatnám neki, először azt hinné, hogy viccelek, de aztán megrémülne tőlem, és sikítva rohanna el a közelemből.
Emmett elképzelte a jelenetet, hogyan vallanám be Bellának, hogy ki is vagyok, de az ő verziója valami olyat vetett fel, ami nekem sosem jutott volna eszembe.
– De arról sem feledkezhetünk meg – kezdte, miközben a fékre lépett, hogy a zebrán átengedjen két idős nénit –, hogy Bella vámpír-mániás. Nézi a Vámpír naplókat, olvas a fajtánkról szóló könyveket is, lehet, hogy nem rémülne meg tőlünk.
– Ez sosem fog kiderülni, ugyanis sosem tudhatja meg, hogy mik vagyunk – csattantam fel.
– Eddig csak az iskolában kellett embernek mutatni magunkat, de így, hogy a közelünkbe engedtük őt, bonyolódnak a dolgok – adott ismét gázt Em.
– Tudom, de vagyunk annyira gyakorlottak, hogy ne legyen ebből bajunk. Különben is, néhány év és megint költözünk, akkor megoldódik minden, és nem kell tartanunk attól, hogy Bella megtudja, hogy mik vagyunk.
Meglepetésemre Emmett lehúzódott az út szélére, pont oda, ahol néhány nappal ezelőtt Bellával összefutottam, mikor este erre futott.
Értetlenül bámultam rá, és a gondolataira sajnálatos módon ügyelt, így nem tudtam, hogy miért álltunk meg.
– Te tényleg azt hiszed, hogy olyan könnyen le tudsz majd innen lépni pár év múlva? – vonta fel a szemöldökét.
– Oké, lehet, hogy egy kicsit rossz lesz, hisz újabb helyet kell magunk mögött hagyni. De nem értem, hogy miről beszélsz? – értetlenkedtem ismét.
– Nem fogod tudni elhagyni őt – mondta, és ha kétségem lett volna arról, hogy kiről beszél, a gondolatai akkor is felvilágosítottak volna, amik épp Bella körül forogtak.
– Nem értem, hogy mire célzol, Em. Nincs kedvem ehhez, bökd ki.
– Ő más – felelte egyszerűen Emmett. – Ha ott van a közeledben, kivirulsz és jó kedvű vagy. Soha ezelőtt nem érdeklődtél még egy lány iránt sem, komolyan azt hittem, hogy sosem lesz csajod. Erre idejött Bella, és a hormonjaid megőrültek.
– Ezzel hová akarsz kilyukadni? – néztem rá kíváncsian.
Emmett elvigyorodott, de nem felelt. A mosolya egyre szélesebb lett, én meg annál jobban kezdtem elveszíteni a türelmemet.
– Szerintem szerelmes vagy Bellába – mondta ki végül, aztán beindította a Volvót és tövig nyomta a gázt.
Egy ideig meg sem tudtam mukkanni, az első hang akkor jött ki a számon, amikor a házunkhoz vezető földútra értünk.
– Ez… ez ostobaság. Ennyi idő alatt nem szerethettem bele.
– Nem hiszel a szerelemben első látásra? – nézett rám kérdőn. Mikor nem feleltem ismét beszélni kezdett. – Én sem hittem benne, amíg majdnem hetvenöt éve meg nem pillantottam Rose bébit.
– Hiszek benne, csak abban nem, hogy velem is ez történt volna – válaszoltam végül a kérdésére.
Emmett felhorkant, majd lemondóan rázni kezdte a fejét.
Elgondolkodtam a szavain, és magamnak kénytelen voltam bevallani, hogy megváltozott bennem valami, amikor először megláttam. De az nem lehetett az, amiről Emmett beszélt. A nyelvnyújtása kétségkívül hatással volt rám, de nem talált el Ámor nyila. Na, meg ott van a vérének illata is. Biztos csak emiatt érzem magam olyan furán, ha mellettem van. Igen, biztos csak emiatt!
Már csak néhány méterre voltunk a házunktól, mikor az igazi Emmett felszínre tört, aki az utóbbi percekben háttérbe volt szorítva. Csoda, hogy eddig vissza bírta fogni magát.
– Na, és mond öcsikém, csak csók volt, vagy más is? – kezdte emelgetni a szemöldökét.
Rövid, de ideges nevetést hallattam, majd szinte köptem a szavakat.
– Komolyan, szinte már vártam, hogy a rendes bátyból mikor változol vissza perverzzé és elviselhetetlenné.
Kipattantam a kocsiból – ami időközben már megállt a ház előtt – és olyan erővel csaptam be Viv anyósülés felőli ajtaját, hogy csoda, nem tettem kárt az autóban.
Befutottam a házba, de még az első lépcsőfokra sem tettem fel a lábam, hogy a szobámba mehessek, mert egy hang, pontosabban Jasper hangja megállásra kényszerített.
– Hát veled meg mi történt? Mi lett a hajaddal meg az ingeddel?
Testvéreim felé fordultam, akik a kanapén ültek, majd miután leültem a legalsó lépcsőfokra beszélni kezdtem.
– Hogy mi történt velem? Bella. Ő történt velem. Ő zilálta össze a hajam és rángatta ki az ingemet a nadrágból... Megcsókolt – temettem kezeimet az arcomba.
– És mi ezzel a gond? Talán rosszul csókol? – érdeklődött kíváncsian Rosalie.
– Rosszul? – emelkedett meg a hangom néhány oktávval, miután elvettem a kezeimet az arcomtól. Ha nő lennék, valószínűleg sipításnak hangzott volna. – Dehogy. Épp ellenkezőleg, elképesztően csókol. És annak ellenére, amit mondtam neki ma reggel, visszacsókoltam. Ki tudja, hogy most mit gondol rólam.
Teljesen kétségbeestem a gondolattól, hogy Bella ki tudja, hogy vélekedik rólam.
– Várjunk csak! – trappolt be Emmett a nappaliba, majd levetette magát az egyik fotelbe, miután az üvegasztalra dobta a Volvo kulcsát. Felemelte a kezeit, majd egy pillanatnyi gondolkodás után megszólalt. – Mit is mondtál neki ma reggel?
– Azt, hogy felejtsük el azt, ami tegnap este történt – feleltem készségesen.
– Mert mi történt tegnap este? – kérdezte Em.
– Megcsókoltam Bellát.
– Á, szóval mégis csak történt valami kis huncutság. Háh – bökött rám egyik ujjával.
– Te azt mondtad neki, hogy felejtsétek el? – sipította Rosalie és Alice teljesen egyszerre.
Válasz helyett csak bólintottam.
– Nem vagy normális – mondták ismét egyszerre.
– De egy véleményt fújtok – jegyeztem meg.
– Csak, hogy tudd, Bella helyében ezek után nem csókoltalak volna meg – mondta sértődötten Rose, majd felvonult a szobájába. Mintha csak tényleg ő lett volna Bella, és neki mondtam volna, hogy felejtsük el a dolgot.
– Én sem – húzta fel az orrát kobold húgom, majd Rose példáját követve ő is felvonult az emeletre.
– Most én jövök. Hát ilyen beszólás után én sem csőröztem volna veled, Eddy – rázta a fejét Emmett.
– Egyetértek mindenkivel – csatlakozott a többiek véleményéhez Jasper is.
– Most összeesküdtetek ellenem, vagy mi? – néztem rájuk felhúzott szemöldökkel.
Emmett sóhajtott egyet, majd miután összekulcsolta az ujjait csak azután válaszolt.
– Erről szó sincs. Azt hiszem itt az ideje, hogy megtanulj valamit, öcskös. A nők érzékenyek, nagyon érzékenyek. Vannak dolgok, amiket nem mondhatunk nekik, és kérdések, amelyekre nem felelhetünk őszintén. Mint például az, mikor megkérdezik, hogy jól áll-e nekik egy farmer. Még ha nem is úgy gondolod, de helyeselned kell, különben egy ideig akármikor szeretnél egy kis etyepetyét, fejfájásra hivatkozva hűtenek le.
– Ezzel azt akarod mondani, hogy a farmer, amit tegnap mutattam neked, nem állt jól rajtam? – termett egy pillanat alatt Rosalie a férje előtt csípőre tett kézzel.
Emmett kényszeredetten elmosolyodott.
– Dehogy, bébi. Nagyon dögös voltál benne – bizonygatta Emmett, hozzáteszem kevés sikerrel.
– Na, persze – horkant fel Rosalie. – Remélem, tudod, hogy este fájni fog a fejem – húzta fel az orrát, majd ismét az emelet felé indult.
– De, bébi, vámpír vagy, neked nem is fájhat a fejed – kapott észbe Emmett néhány másodperccel később.
– Ez már csak részletkérdés – motyogta még Rose a válla felett pillantva vissza a férjére, majd eltűnt a helyiségből.
– Na, ezt csíptem én az elmúlt évtizedekben, hogy az én csajom sose hivatkozott fejfájásra, erre most… – esett kétségbe Emmett, majd Rose után indult, hogy kiengesztelje.
– Nem értem, hogy az én esetem, hogy függ össze a farmerokhoz kapcsolódó hazugságokkal – értetlenkedtem, amikor már csak ketten voltunk a nappaliban Jazzel.
– Sehogy. Szerintem Emmett végül arra akart célozni, hogy egy nőnek nem mondhatsz olyat, hogy a csók köztetek semmiség volt, és tegyetek úgy, mintha mi sem történt volna. Bella meg volt bántva, éreztem. Csak akkor még nem tudtam, hogy mi miatt.
– De belement abba, hogy feledkezzünk meg róla – dadogtam és még mindig nem láttam a fától az erdőt.
Jasper hangosan felsóhajtott.
– Mi mást tehetett volna? – kérdezte, majd helyettem válaszolt is. – Semmit. Te elmondtad, hogy szeretnéd elfelejteni, ő meg mégsem ellenkezhetett. Neki is van méltósága.
– De a kocsiban… – kezdtem, de bátyám közbevágott.
– Az is azt bizonyítja, hogy ő nagyon is emlékezni akar arra a csókra, különben nem szeretett volna repetát – vigyorodott el, majd követve a többiek példáját ő is felvonult az emeletre.
Én a lépcsőn ülve maradtam, és gondolkodni kezdtem testvéreim szavain. Közben Esme is hazaérkezett, és aggódva kérdezgetett, hogy minden rendben van-e velem. Megnyugtattam, hogy igen, pedig közel sem volt minden szép és jó. Nem sokkal később felvonultam a szobámba, ahol még mindig érezni lehetett Bella csodás illatát. Nagyokat szippantottam a csodás aromából, és leheveredtem a kanapéra majd kezeimet a fejem alá téve bámulni kezdtem a plafont.
Kint már rég vaksötét volt, mikor Alice tornádóként, kopogás nélkül, és szélesen vigyorogva söpört be a szobámba.
– Mit tehetek érted? – kérdeztem rá sem pillantva.
– Értem semmit, viszont Belláért annál többet. – A név hallatán rögtön húgom felé kaptam a tekintetem, akinek a kezében volt valami. Bizonyára látta, hogy a markában lévő valamit fixírozom, ugyanis meglóbálta. – Esme találta a vendégszobában. Biztos, szüksége lesz Bellának a telefonjára, és te elvihetnéd neki.
Egy pillanatig fontolgattam a dolgot, és végül felpattanva a kanapéról kirántottam Alice kezéből a telefont. A nappaliba suhantam és az üvegasztalról felkaptam a Volvo kulcsát, majd kirontottam a házból egy hangos „majd jövök” után. Bepattantam a kocsimba, és pillanatokkal később már a földúton mentem százzal Belláék felé haladva. Már abban a pillanatban kiszúrtam Swanék háza előtt álló, biztosan nem az ő tulajdonukban lévő ősrégi kocsit, amikor befordultam az utcába. A fakó vörös, több évtizedes Chevy Bella Audija mögött parkolt. Szóval vendégük van – állapítottam meg, és egy pillanatig elgondolkodtam azon, hogy megfordulok és hazamegyek, de aztán beugrott eredeti célom, mégpedig a telefon. Bellának biztos szüksége lesz rá.
Csak az út másik oldalán tudtam leparkolni, ugyanis a cirkáló, az Audi és a Chevy elfoglalta a ház előtt lévő összes helyet. A telefonnal a kezemben ballagtam át az úton és csengettem be Belláékhoz. A gondolatokból leszűrtem, hogy két vendégük van, de arra nem jöttem rá, hogy kik is azok. Az ajtó kinyílt és Bellával találtam szembe magam. Csokoládészín szemei tágra nyíltak, amint meglátott engem.
– Szia – köszöntem neki és rámosolyogtam.
Szíve őrült sebességre kezdett kapcsolni – reménykedtem, hogy miattam –, és fél pillanattal később elmotyogott egy „sziát” ő is.
– Nálunk felejtetted a telefonodat és gondoltam, hogy biztos szükséged lesz rá – nyújtottam felé az apró kütyüt.
– Köszönöm – mondta hálásan, majd a telefonért nyúlt. Ujjai a kezemhez értek, miközben átvette tőlem a mobilját és abban a pillanatban mintha apró szikrák pattantak volna ki köztünk.
A telefont a fekete pulóverén lévő zsebbe mélyesztette.
– Észre sem vettem, hogy nálatok maradt. Kedves tőled, hogy elhoztad, de nem kellett volna ezért fáradnod – mosolygott rám.
– Az igazság az, hogy nem csak emiatt jöttem, hanem azért is, hogy… – kezdtem volna, de egy hang félbeszakított.
– Hol maradsz már el ennyi ideig, Bella?
Az ajtóban Bella mögött feltűnt egy fiú. A haja nagyon hosszú volt és fekete, bőre rézszínben „pompázott”.
– Csak beszélgetek – felelte Bella a fiúra pillantva. – Egy perc és megyek, Jacob.
– Oké – hagyta rá a fiú, majd eltűnt a látóteremből.
Kettős sokk ért, és ezzel együtt szomorú is voltam. Bella szavai két dolgot jelentettek: először is, hogy a házban az a Jacob van, pontosabban Jacob Black, akihez ma készült La Pushba, másodszor pedig, hogy csak egy percnyi időt szán rám. Előbbi miatt, mintha féltékenységhez hasonló érzés cikázott volna át rajtam, míg utóbbi rosszul esett.
– Nos, én nem is zavarok tovább – motyogtam és igyekeztem, hogy a megbántottságom ne érződjön a hangomban. – Szia – köszöntem el tőle, majd megfordultam és a kocsim felé siettem.
– Edward, várj! – szólt utánam, de nem álltam meg.
Már az úton is átsétáltam és a Volvóhoz értem, mikor apró keze a karomnál fogva próbált megállítani.
– Jake és az apja, Billy csak átugrottak vacsorára és…
– Nem tartozol nekem magyarázattal – vágtam közbe. – Most mennem kell – fejtettem le gyengéden ujjait a karomról. Kinyitottam a Volvo ajtaját és már épp beszálltam volna, mikor meghallottam a szomorú hangját.
– Már értem, miért hoztad el a telefonomat – motyogta. Rákaptam a tekintetem, és láttam, hogy szemeivel a talajt fürkészi. – Mikor küldöd majd az SMS-t, hogy lemond a vacsoránkat, nem tudom elolvasni, ha nincs nálam a telefonom.
Annyi időt sem hagyott, hogy megcáfoljam azt, amit mondott, mert futni kezdett a ház felé. Mire észbe kaptam, hogy meg kellene őt állítanom, már csak pár méterre volt a házuktól.
Esélyem sem volt őt utolérni emberi tempóban, a vámpír sebesség pedig ki volt zárva a konyhaablakban leskelődő rendőrfőnök miatt.

(Bella szemszöge)

Az utolsó centiméterekig reménykedtem, hogy Edward utánam rohan, hogy megállítson, és azt mondja, hogy téves volt e feltételezésem. Mielőtt becsuktam volna magam mögött a bejárati ajtót még felé pillantottam és láttam, hogy engem néz.
– Bells, minden rendben? – sietett oda hozzám Charlie.
– Persze, csak Edward elhozta a telefonomat, ugyanis náluk felejtettem – feleltem.
Egy pillanatig várakozóan nézett rám, hátha ki szeretném még egészíteni a válaszomat, de mikor látta, hogy nincs már mondanivalóm, visszament Jacobékhoz. Követtem Charlie-t, és közben azért imádkoztam, hogy Billyék minél hamarabb menjenek haza. Vendégszeretőnek tartom magam, de Edward felbukkanása teljesen felzaklatott és egyedüllétre vágytam.
Az imáim teljesültek, ugyanis jó fél órával később Billy fáradságra hivatkozva megkérte Jacobot, hogy menjenek haza.
Elbúcsúztunk tőlük, és míg apu a nappali foteljébe huppant, hogy a TV-ben baseball meccset nézzen, én a szobámba mentem, és felkapva a neszesszeremet, a pizsamámat meg a törölközőmet a fürdőbe vonultam. Miközben a hajamat kontyba rendeztem, hogy zuhanyzás közben ne legyen vizes elgondolkodtam, hogy ma megint kimaradt a futás, és a héten nem először.
Zuhanyzás után a szobámba mentem, hogy levigyem Jacket vacsorázni a konyhába, de nem volt a kosarában. A törölközőt, a neszesszert, a farmeromat meg fekete pulcsimat, amik eddig a kezemben voltak a székre hajítottam és kétségbeesetten kezdtem Jack után kutatni a házban, míg a nappaliban rá nem akadtam. Charlie ölében feküdt első lábaira téve a fejét, és miközben apu a hátát simogatta ő is a baseball meccset nézte, vagy legalábbis a TV-t figyelte, ha nem is a benne lévő műsort. Felvettem őt apu öléből, majd a konyhába mentem vele, és letettem a tálkája elé. Eléggé éhes lehetett, ugyanis mohón enni kezdett, úgy, mint aki már napok óta nem jutott élelemhez. Miután befejezte az evést, megfogtam őt és miután elköszöntem aputól a szobámba csoszogtam. Jacket betettem a kosarába, sőt még be is takartam egy régi pokróccal, majd befeküdtem az ágyamba.
Egy ideig csak forgolódtam, ugyanis nem jött álom a szememre. Hallottam, hogy Jackson már egyenletesen szuszog, így biztosra vettem, hogy alszik, és a lehetőség is ki van zárva, hogy játsszak vele egy kicsit. A következő pillanatban csipogni kezdett a mobilom, én meg kipattanva az ágyból a székhez siettem, hogy a pulcsi zsebéből kikapjam.
– Csak ne attól jöjjön az üzenet, akire gondolok! – imádkoztam összeszorított szemekkel.
Nagyon sóhajtottam, majd egy pici reménnyel a lelkemben kinyitottam szemeimet és a telefonra néztem.
„1 új üzenet
2010. január 30. 21:17
Feladó: Edward Cullen”
Szabályosan légszomjat kaptam, és bár tudtam, hogy eljön ez a pillanat a ma történtek után, mégis váratlanul ért és rosszul érintett.
Remegő kezekkel mentem a megtekintés gombra, hogy elolvassam Edward üzenetét…

U.i.: A Breaking Benjamin Dance with the devil című számát Szylu hallgatta írás közben, az ő zenei ízlése mutatkozott ott meg!XD

54 megjegyzés :

  1. Ez a fejezet volt az egyik leg izgisebb.Gratula csajok!
    A függővégetek meg kiakaszt!xd túl jól csináljátok...xd
    A büntetésben pedig igazatok van!
    Egyetértek veletek.
    De ha a lány nem fogja bevallani 1 hónapon belül lécci azért majd tegyétek fel a többit.
    Egy ember miatt ne szívjon mindenki.
    De teljesen jogos a büntetés és a kérésetek!
    Köszönjük a fejezetet! Remek volt
    Pusz Szaszika

    VálaszTörlés
  2. Hali!!
    Nekem személy szerint nagyon tetszett:D
    A büntetéssel meg teljesen egyet értek ez azért szemétség.
    De tényleg jó volt a feji és remélem hogy minél előbb bevalja.

    VálaszTörlés
  3. megint ez a függővég:D
    gonoszok vagytok.
    és uristen, uristen. ebben a fejezetben aztán volt minden, istenkém, imádtam :D
    nagyon jóvolt. Edward akkora idióta, nagyon remélem, hogy valami olyat ír, hogy hányra megy érte vacsorázni:D
    és remélem jelentkezik az a valaki, aki elmondta milyen tetkója van Bellának.
    egyébként hozzám nem jutott el, hogy milyen is a tetkó.
    egyébként teljes mértékben megértelek titeket, hogy ez mennyire rosszul esett, hogy valaki elmondta, mikor ti megbíztatok benne :/
    és tényleg remélem mi hamarabb jelentkezik az a valaki.....
    puszi =)

    VálaszTörlés
  4. Neeeeeee !!! :O:O
    VÉGE?????????????????
    Ilyen nincs OMG!!! wáááh csajok most tökre kész vagyok! De ugye nem azt írta hogy oké feljtsük el a vacsit meg minden?? Ugye nem? Hanem azt hogy ekkor és ekkor vacsi meg hogy nagyon sajnálja meg ilyenek???? Ajjj és ost egy ideig nem kapunk friss! Hát komolyan az a csaj tökre kiakasztott de miért kellett elmondania és most ő miatta nem kapunk frisst. Mert tuti nem fog jelentkezni vagy ki tudja de akkor sem egy héten belül és én addig tuti kapok egy két szívrohamot meg agybajt hogy nem tudom meg hogy mit írt Edward az üziben. Ajjjjj most lehangolódtam:(
    De am a feji irtóra tetszett :D Júj de komra mikro megcsókolta Bella hát az volt a kedvencem olyan cukkerek együtt :D Imádtam de nagyon!
    Sok sok puszííí nektek! Ne is figyeljetek az ilyen emberkékre mi szeretünk titeket nagyon!!! (L)
    Puszíí
    Tincsu

    VálaszTörlés
  5. Függővégek királynői!:D Ez a feji a legizgalmasabbak közé tartozik! Nagyon tetszett, de az a függővég elszomorított, főleg, h ki tudja meddig kell várni a kövi fejezetre...:( A büntetésben teljesen igazatok van, h lehet valaki ilyen szemét??? Remélem minél hamarabb jelentkezik! Mindig bújni fogom az oldalt, h mikor jön friss!:) *szomorúan búcsút int* Sziasztok csajok, puszi XD

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok,
    hát... elképesztő volt :)))
    Hogy ez az Edward mekkora egy idióta XD
    De tényleg... nagyon remélem, hogy vmi bocsánatkérő, de nem szánalmas, hihetetlen és átlátszó SMS lesz:D
    Azért az a csók/party/ a kocsiban :P:P Húú, nem volt semmi :D
    Emmett-en komolyan meglepődtem, de azért később hozta a formáját :D:D
    Na, szóval ennyi értelmetlenség után már le írom azt a két szót is amivel röviden kifejezésre jutathattam volna a véleményem: NAGYON IMÁDTAM! :D

    /A büntetéssel én is egyet értek és remélem, hamar jelentkezik az elkövető bűnős és MINIMUM mélységes megbánást tanúsít... vagy vmi/

    Puszi
    Betty

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok:)
    Hű, hát ez megint fantasztikus lett! És az a csók...XDXD
    De azt az üzenetet igazán leírhattátok volna. :DD
    Most aztán ki tudja mikor tudjuk meg, hogy mit üzent Edward. :((
    Ezt a titok kiadást én is nagy szemétségnek találom és nem értem mire volt ez jó. Annak idején a játék nagyon jó volt és szerintem sokan örültek a lehetőségnek. Remélem a bűnös minél előbb jelentkezik és igazán illő lenne bocsánatot kérnie!
    Puszi Rora

    VálaszTörlés
  8. Oh! My! God! Eszméletlen. És így befejezni...
    A büntetéssel egyet értek és próbálom a negatív energiáimat tudat alatt nem a csajra zúdítani, mert még kinyiffantja és nem tud jelentkezni.
    Reménykedem a mihamarabbi folytatásban.

    VálaszTörlés
  9. áááááá, megőrülöök!! így abbahagyni, törvénytelen!! de úgy imádlak titeket és a történetet is, h most nem harizok..annyira xD :P
    naon várom már a kövit, h kiderüljön mi van abban az sms-ben :D
    pussz

    VálaszTörlés
  10. Tetszett,mint mindig!

    A többit emailben írom...

    Cupp nektek!

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok!
    Hát ez a feji istenien szuper lett...Edy kicsit lökött, dehát ez van..:D
    Bella beveti magát, beindul, és erre meg... szegény:S Nah de ezért legalább ki kell engesztelnie, szóval szerintem a vacsora után, majd aludjon nála..az nekem megfelelő kiengesztelés lenne, és szerintem Bellának is:D
    A büntiben egyetetértek, igazatok van, teljes mértékben. Iszonyatosan aljas dolog volt tőle, és gondolom nem véletlenül nem írtátok még bele, hiszen terveitek voltak vele. Erre meg valaki kikürtöli...egyszerűen nem bírom felfogni, hogy azok után, hogy egy ilyen dolgot elmondtatok nekünk, ő nem az, hogy örülne, de még hátba támad titeket...
    Csajok!
    Nagyon remélem,hogy a sok jó emlék feledteti majd veletek valamennyire ezt a rosszat. És nagyon köszönöm,hogy ti ennek ellenére is kitartotok mellettünk, és írtok nekünk. Köszönöm az eddigi csodás perceket, amit azzal tölthettem,hogy olvashattalak titeket,és beszélhettem veletek. És persze az elkövetkezendő ilyen perceket :)
    Köszönöm hogy vagytok, hogy írtok, és hogy a kevés szabadidőtök ellenére szántok időt ránk.
    Minden elismerésem a tiétek!
    Imádlak Titeket!
    Pusz:Ancsa
    Ui: tudom, hogy a köszönöm szócska sok lett..de ezt most muszáj volt...

    VálaszTörlés
  12. szia..

    nagyon sajnálom azt h valaki elmondta h mi Bella tattoja...de ugy elmondom h én nem tudom..komolyan jah és fogalmamsincsen h mi lehet.:S.jah és BÁRKI VOLT HAMAR JELENTKEZZE MERT HA NEM 'KINYIROM':P..
    nah de a fejiröl.
    nadon jo lett remélem még sok ilyen hosszu,izgalom dus feji jönn..és már várom h mi lesz suliba amikor közös órájuk van meg a vacsi ha lesz meg stb..VÁROM.remélem hamar jönn a folyi..hamar nadon hamar..
    UI: de megértem h nem akarsz addig irni amig nem tudod h ki volt..
    de majd mindig irj h mikor lesz friss és h valaki jelentkezett e..
    Puszika...Tike

    VálaszTörlés
  13. Na ne itt fejeztétek be?? Komolyan?? Gonoszak.......mit írt Edike ??? :))) Szuper fejezet :) Gratula :) Number1-os :) A tetkós ügyet meg sajnálom.....:(

    VálaszTörlés
  14. Hat csajok megintjo kis fejezetet kaptunk toletek,Emmett nagyon megerto volt , a fuggoveg kikeszitett az hogy most mikor fogtok irni es mikor lesz uj fejezet az megjobban kikeszit szoval a bunos jelentkezzen es vezekeljen.En meg most sem tudom milyen tetkoja van Bellanak es jobban szeretnem tudni Edward szemszogebol olvasni mikor meglatja.SZoval puszi Maja

    VálaszTörlés
  15. Elöszőr is azzal kezdem, hogy fáj a kollektív büntetés,annak ellenére, hogy megértelek Titeket.
    Ez a fejezet egy kicsit borusabbra sikerült mint a többi, de ezt csak zárójelben jegyzem med, mert nagyon tetszett. Nem ilyen reakcióra számítottan Ed. részéről, de ez jó mert ez is azt tükrözi, hogy tudtok meglepetést okozni.
    Remélem Bella vámpír imádata még sok vicces és derüs percet fog okozni. Ha rosszkedvem van még mindig újra olvasom a humoros részeket,és mindig jókedvre derít. Remélem nem veszí el a kedveteket egyetlen ember. Ezzel több száz másiknak okoznátok fájdalmat (csalódást). Ha gép mellet vagyok mindig megnézem van-e friss, annak ellenére, hogy kiírjátok kb. mikor jön a következő fejezet." A remény hal meg utoljára."
    Ez a függővég kegyetlen!!!!!
    Minél előbb folytatást. Kérlek, kérlek könyőrgök stb.

    VálaszTörlés
  16. Sziasztok!
    IMÁDTAM, IMÁDTAM ÉS IMÁDTAM!!!! :D
    A vége kegyetlen, mint mindig! :D
    Remélem az a csaj jelentkezik mihamarabb, mert nem bírom ki hosszú ideig feji nélkül, mert elvonási tüneteim lesznek!!!! :D

    VálaszTörlés
  17. a feji oltári lett:P mikor megláttam a képet az elején úgy megörültem, hogy majdnem melléültem a széken mikor felugrottam mert tudtam, hogy smaci lesz:D és hála égnek lett is, méghozzá olyan érzékien sikerült megírnotok a smaccantóst, hogy majd leájultam a székről mikor Bella keze bekúszott Edward ingje alá és a hasát simizte:P ott már folyékony halmazállapotú lettemxD de Ed már megint egy barom állat, egy szeretnivaló állat:D mindig el kell szúrnia a csók végét???:@ muszáj?:@ az meglepett, hogy Emmett milyen más volt itt és ő nyitotta fel a szemét, hogy szerelmes nem pedig Alicenak szántátok ezt a szerepet:) Dr. Emmett Cullen vámpírlélekgyógyászxD és perverzprofesszorxD tök jó, hogy itt Rosalie nem utálja Bellát és nincs az ellen, hogy összejöjjenek Eddel, még le is baszta őt amiért olyat mondott Bellának:) ez nagyon teccik, hogy Bella érdekeit védi úgymond:D de ha már Bella beismerte magának, hogy szerelmes most már Edwardon a sor, de annyit tud agyalni, hogy az agyamra megyxD és ha már Ed részéről is felgyullad a lámpa a sötét kócos fejében, jöhet a lamúr:P kezdek rohadt türelmetlen lenni azzal kapcsolatban, hogy mikor kezditek el terelgetni Bellát a titok felé amit majd meg kell fejtenie, már több agyvérzést kaptam ez miatt, mint Edward szokott kapnixD a tetkós ügy miatt megértem is meg nem is a döntéseteket a büntivel kapcsolatban, hozzáteszem én nem tudom, hogy mi a tetkó, viszont ez nekünk irtó nagy szívás, remélem hogy az illető feladja magát, mert ha 1 hónapnál tovább is friss nélkül maradok én olyan leszek mint egy újszülött, tombolni fogok a frissért, de komolyan remélem nem húzódik olyan sokáig a dolog, és ha megvan a tettes akkor végre kapunk frisst:P az sms ott meg remélem Ed könyörögni fog Bellsnek, hogy bocsásson meg és mondjuk célozhatna finoman arra az üziben, hogy megvan a maga kis oka hogy miért csinálta amit, mert van amit nem szeretne, ha megtudna róla Bella és ezzel elindíthatnátok a csajt a nyomozás útján:)
    puszi

    VálaszTörlés
  18. Hát ez a feji fantasztikus volt...Emmettet meg imádtam.Jogosan mondta azt Edwardnak,amit mondott.Várom a kövit.
    Puszi:Dóri

    VálaszTörlés
  19. Sziasztok!
    Nagyon-nagyon-nagyon jó lett a feji!!!! Csak azért nem mondom h ez a kedvencem, mert az összeset imádom!!!
    És a vége?! Jajj, nagyon remélem h Edward nem csinál megint vmi baromságot...
    Remélem minél hamarabb jelentkezik az a csaj, mert nem bírom ki sokáig friss nélkül...
    Egy ember miatt meg nem éri meg abbahagyni, szóval örülök h már nem gondolkodtok ezen, mert nagyon sokan olvassák a töriteket és nagyon jól csináljátok!!!!
    Puszi

    VálaszTörlés
  20. Hello!
    A fejezet fantasztikus lett lányok! Minden tiszteletem a tiétek, hogy mindig így, ilyen igényesen, színvonalasan készültök a fejikkel, tényleg csodállak titeket érte:)
    Arról a bizonyos nőszemélyről... nos, kap tőlem egy olyan mailt, amit nem tesz a kirakatba, ezt megígérhetem!Gerinctelen dolognak tartom, amit művelt, nem volt rossz ötlet a játék, csak sajnos akadnak ilyen emberek. Nem szabad erre alapozni.
    Tudom, hogy ezek most csak üres szavak, én is jártam már így, persze nem pont ilyen helyzetben. Szóval a lényeg, hogy sajnos ezeket nem lehet kivédeni, de ugye kimentek az utcára, miközben tudjátok, bármikor elcsaphat egy autó?
    Ugye hogy nem.:)
    Megértem a korlátozást, bár szomorú vagyok miatta, és sok kitartást kívánok nektek ehhez.
    Ha pedig neten lehet félholtra verni valakit, nos akkor el lesz intézve ;)
    puszkó
    mesi28

    VálaszTörlés
  21. Sziasztok!
    Hát meg kell mondjam,csodás lett!:DDD
    Az a csók rész..:DD Hát komra Bella helyében már rá sem néznék Edre..:DD ez olyan megalázó szegénynek...ED meg elég sötét szerelem terén..:DD
    A vége..:O na ez durva..:O
    most basszus..nemtudom mit akarhat írni smsbe.:DDD
    dee az is megfordult a fejemben hogy Bella megőrizze méltóságát,nem fogadja már el a vacsi meghívást..:DD
    És Jakeee is ottvoolt! :DD kirááály :DD mondjuk lehetne már rövid haja..az ugy szexibb :DD
    És ez a virágocskás dolog..hát..pff...egy szó: szánalom..
    és szerintem..most ő is ugyanugy olvassa ezeket a komikat,meg fejit..mert kiváncsi hogy milyen hatást váltott ki az emberekből ez a húzása.. ezért most ezeket a szavakat hozzá intézem:
    Virág..nemtudom h hányéves vagy,de nem lehetsz olyan sok mert ez egy elég gyerekes és szemét húzás volt...
    De igazán elgondolkozhatnál azon,hogy ezzel több száz olvasót vonod meg a folytitól,ja és magadat is...
    Szal..
    1. Szylu és Pupi ugyse fog megkeresni élőben,van jobb dolguk,szóval ezért is vállalhatnád levélben a dolgot,ha már ahhoz volt merszed hogy elküldözgesd.. akkor egy pár soros sajnálom meg pár levélváltás Szypuékkal igazán nem okozhat gondot..Legalábbis ez így korrekt lenne,meg érett viselkedés.. de ha még nem vagy elég idős ehhez,és az agyikapacitásod se elég fejlett ehhez hogy felfogd akkor nemtudunk mit tenni,rajtad nem lehet segíteni..:)
    Vagy kívánok neked sok álmatlan,lelkiismeretfurdalásos éjszakát :)

    Naaa sorry Szypu rem.nem bánjátok hogy leírtam..:DDDD Sztem ugyis elolvassa...:D
    Amugy Emmett is jó volt benne,néha az agya mint egy kisgyereké..:DDDD
    És az is eszembe jutott hogy ED most nézheti titokban Bellát..:DD Hogy hogy reagál az smsére..:DD
    Jaa meg még az jutott az eszembe hogy írhatnátok egy ilyen bejegyzést is ahol megkérdezitek hogy ez a virágocska hány embernek küldte el a választ.. és akkor kommentbe leírnák azok akiknek elküldte és így tudnátok hányan vannak :)
    Várom a kövit,remélem van szíve és jelentkezik...
    pusz
    Dorszíí

    VálaszTörlés
  22. Klassz de miért ilyen rövid??? Amúgy én még most sem tudom milyen tetkója van Bellának, de aki elárulta igazán lehúzhatná magát a klotyón vagy valami jó kis helyen.

    VálaszTörlés
  23. az a autós jelenet nagyon jóra sikeredett XD ...a feji nagyon jó mint mindig csak így tovább...
    a buntetéssel egyet kell értenem ez szemétség..

    VálaszTörlés
  24. ez kész... az idegeim már tönkrementek... miattatok és a függővégeitek miatt :D:D:D
    Ez képtelenség :D

    Remélem Edward nem valami hülyeséget ír hogy lemondja a vacsorát hanem pont az ellentétjére...Randi legyen már végre :D:D

    Jacob meg tűnjön el :D:D minek kellett neki ide beszivárogni :D:D
    Siessetek :D:D
    Puszi (:Grétus(:

    VálaszTörlés
  25. Eddigi legjobb fejezet :)) kár, h bizonyos emberke miatt nem lesz friss :( az a baj, h mi bármit csinálhatunk Ő nem fog jelentkezni... :S de remélem egy idő után ti is feloldjátok a "büntetést", h ha nem jelentkezik....
    Nagyon jó fejezet lett...imádtam a csókot, bár Eddy-t seggbe rúgnám XD

    VálaszTörlés
  26. Juhj, naqyon jó:D bár a vége kicsit nagyon szemét..... bár megértem és remélem hamar megtaláljátok azt aki elárulta:D ha ez vígasztal én még nem tudom, hogy mi Bella tetkója;)

    VálaszTörlés
  27. sziasztok!
    ezz az eddigi legjobb fejiiii. XD anniyra imádoom. :DD huh nagyon izgis volt. :D És csóók*-* de mindketten félreértenek mindent szokás szerint.. xD és persze elmaradhatatlana függővég is... :D rem. Edward azt írja h menjenek vacsizni :P:P
    de basszus én így is alig bírok várni egy hetet a frissre nemhogy még majd azt várjuk mikor jelentkezik az illető... -.- szvale sküszöm addig irkálok neki maileket, zaklatom amíg nem vallja be komcsin ..-.-"
    nagyon jó lett.:))
    pusziií

    VálaszTörlés
  28. it vagyok occsatok le nyugottan
    miért írtátok ki a címemet?
    csak a b.nőmnek mondtam el meg megkédeztem valakitől aztán csá-csá,ja és a barinőm nem is olvas titeket!
    nem kürtöltem szét csak megkérdeztem egy csjt hogy ő tudja-e mi a tattoooo vagy nem,mert én tudom.és utánaírta hogy tudja hogy mi,de nemmondja el mert nem bízik bennem annyira vagy mi és énmeg válaszoltam hogy mi és utánameg nem arról a címről jött a válas és állítólag én mindenkinek elmondtam de a klajcsi kérdezte akinek az a címe hogy panna48 és közbe egy panna08nak küldiztem el

    VálaszTörlés
  29. Hát lányok..
    Mást nem tudok mondani..nagyot alkottatok!
    Egyszerűen fenomenálisak vagytok!
    De az, hogy Edward ennyire hülye, az már nekem fáj..
    Komolyan, hogy lehet ilyen töketlen?
    Áh, ez ez, komolyan mondom!
    Most ha valami lekoptató üzit mert írni..!
    Remélem Alice keze is benn van a dologban!
    Mert ha ez a srác..
    Mindegy..
    A lényeg, a lényeg.. hogy ez az ifijonc gyermek béna, szegény Bellus..meg hát, ő meg a Bellus..xĐ
    Jackson még mindig zabálni való! :D

    VálaszTörlés
  30. drága virágocska!
    te mégis kinek képzeled magad? Ne nézz már mindenkit hülyének! szerintem, ha egy olyan embernek elmondtad, aki nem is olvassa a blogot, akkor tutira olyannak is, aki olvassa...
    Arról már ne is beszéljünk, hogyha tudtad, hogy mi az akkor minek kérdeztél meg mást? valahogy nagyon nem áll össze a kép...
    Ha meg egy mail címet nem tudsz rendesen leírni akkor menj szemészetre...
    Legalább kérj bocsánatot ha ekkora idióta voltál!!!fogalmad sem lehet, hogy mit éltek át miattad...
    jah...és szerintem ülj be néhány nyelvtan órára..nem fog ártani, ne aggódj!
    Ancsa

    VálaszTörlés
  31. naneee remélem nem mondja le vagy mondjuk bella nem fogja kitörölni az sms-t
    csajok tetszett ez a fejezet is ügyesek vagytok:D
    és remélem h hamar jelentkezik a bűnös .
    szia
    puszi

    VálaszTörlés
  32. Ez a magyarázat elég gyatra és arról ne is beszéljünk, hogy nagyon sántít.
    Tök mind1, hogy mi az igazság!
    A lényeg, hogy jó lenne ha a szerkeztőktől bocsánatot kérnél, mert van miért.
    Eléggé nagy kavarodást okoztál!
    Szerintem ezzel újjat nem mondtam...
    a sajnálom a minimum szerintem. És úgy érzem, hogy mások is ezen a véleményen vannak.!
    Szaszika. (ha észrevetted én nem estem neked, akkor lécci te is normálisan állj a dolgokhoz!)

    VálaszTörlés
  33. Ahw ez a feji (L) Imádtam, csodálatosak vagytok, ahogy írtok egyszerűen imádom :D
    Edward egy segg, de remélem semmi ,,rosszat" nem írt az üzibe. :D Kíváncsii vagyok mi sül majd ki ebből. :D

    A büntetéseteket pedig jogosnak érzem, bár én személy szerint kínokkal teli időszaknak nézek elébe (és gondolom mások is)remélem rövid időn belül újra jön a friss :)

    Ennek a kis tetűnek meg jól megszorongatnám a piciny nyakacskáját, hogy ilyen aljas módon elárult titeket...

    VálaszTörlés
  34. Hali csajok!

    Írtó jó lett ez a fejezet is, végre megvolt most már többszörösen is a csók!:-) Bár Edyfiút jól felpofoznám picit, hogy térjen már észhez, és ajánlom neki, hogy olyat írjon abban az sms-ben!!!Így befejezni ...nem igaz....

    Szerintem is jogos a büntetés, ez valóban aljas dolog volt, hogy elárult titeket, ez nem volt fair...
    De ez akkora szenvedés minden más ártatlan, hű olvasóknak! Kérlek találjatok valami más megoldást!
    Jogos a dühötök, és a csalódottságotok, de nem tehetitek meg velünk, hogy nem lesz friss jó ideig, annyira szeretjük!- "csillogó, nagy barna szomorú szemekkel néz".
    A csajszika meg valóban egy bocsit legalább benyöghetne, na nem mintha ez vissza hozná a titokzatos tetkó dolgot. (ha segít valamit én nekem fogalmam sincs mi Bella tetkója, de nagyon kiváncsi vagyok rá)
    Puszy csajok!

    VálaszTörlés
  35. Hello! Először: a fejezet nagyon nagyon jó lett! Edward...nagyon remélem, h olyan üzenetet írt amit "sokan" remélünk! Másodszor pedig:ez a tetkós sztori! Borzalmas ami történt, komolyan én is ki lennék borulva! Hogy vki ilyen legyen az nagyon gáz...nem értem mi ebben a "poén" a számára! Szerintem ne hagyjátok abba a történetet egy ilyen személy miatt! Nagyon sok olvasótok, rajongótok van! És persze a történet is csúcsszuper! Nem éri meg egy ilyen miatt abbahagyni! Mellesleg én még mindig nem tom mi a tetkó és szerintem vannak még így ezzel egy páran! Sok sikert,ihletet,szerencsét a továbbiakban is! Várom a folytatást puszi Rose

    VálaszTörlés
  36. csá
    itt megin virág
    ide írjatok mrt másikanak ne tom a jeszavát és válaszni akark
    a tesomé
    kistomi33@fremail.hu
    na csa ennyimeg hogy majd a szerzőkel tistózom

    VálaszTörlés
  37. 8O
    Hát ez a csaj durva! remélem azért tisztázzátok a dolgokat!
    A fejezet csúcs szuper lett! Itt abba hagyni???
    :'(
    Remélem hogy Edward valami szép kis bocsánatkérő üzit küld ill. megkérdezi hogy hányra mennyen Belláért! Mert ha nem akkor :'( szomorú leszek :(
    Csak így tovább csajok!

    ui.: Ancsának igaza van Virágnak be kéne ülnie egy két nyelvtan leckére de szerintem kezdje alap fokon mert még a saját nevét is kis kezdőbetűvel írta! -.-"
    ui2.: Virág siess azzal a tisztázással! (BOCSÁNATKÉRÉS!!!)

    Üdv.:Rékuci XD

    VálaszTörlés
  38. Hellóka!
    A feji mint általában isteni volt!Imádtam.És az Edward beszélget a családjával című rész...ott szakadtam.Alice és Rose együtt értése...dx
    Aztán a vége,meg a félreértések sokasága.
    Sajnálom Bellát
    Hülye Edward!:@
    A tetkós"játékról"
    Sztem nagyon is jó ötlet volt az a játék
    És feltétel nélkül megbiztatok bennünk.
    Sajnálom,h egyesek nem bírják felfogni,h TITOK!
    Szol sztem szánalmas..nem akarok senkit sem szidni.De ha tudja magáról,h nem tudja tartani a száját.Akk ne válaszoljon.
    Köszönöm/jük a bizalmatokat.
    Remélem vissza nyerhetjük!:(
    Azért elég szar érzés lehet...
    Pupi kérdése bennem is felmerült...vajon mért?!
    Reméljük megosztjátok majd velünk Virág magyarázatát..
    Puszi
    Nana

    VálaszTörlés
  39. pff -.- nagyon jó kifogás mondhatom sztem kb mindenki ezzel jött volna.. és olyannak meg miért mondtad el aki nem is olvassa a törit? annak mi köze van hozzá vagy egyáltalán a törihez?-.- ez csak kifogás és mit irogastz itt h másik mail cimre irjunk.. ahan a tesódé mi? csak azért akarod h arra a tomis címre írjunk vagy mi h ne te kapjál nap mint nap vagy 100 mailt hanem egy másik szerencsétlen..
    -.-" és igen minimum egy bocsánatkérés nem ártana..

    VálaszTörlés
  40. Búcsúzok!

    Csajok ez mire volt jó? Addig nincs friss amíg nem jelentkezik aki keresztbe tett nektek? Hm, tökön rúgjátok saját magatokat? Véleményem szerint ezzel csak az ő malmára hajtjátok a vizet, értem én, hogy azt várjátok menjünk és nyakazzuk le, de ez sajna nem fog menni egy mail cím alapján.
    Szerintem olyas valaki tette ezt aki szeretné, ha abbahagynátok erre mit csináltok? Abbahagyjátok, hm, jól megmutatjátok gondolom a csaj már a kardjába dőlt, hogy az lett amit akart.
    Én mint VOLT olvasótok hatalmasat csalódtam bennetek, most komolyan a normális olvasóitokat kell szívatni, meg uszítani? Szerintem okos, értelmes felnőtt nőkhöz ez a viselkedés méltatlan. Maximálisan megértem a dühötöket, de félek a büntetés célt téveszt. Nálam csak hihetetlen ellenszenvet generált felétek, nem bírom a kicsinyességet. Meg van azaz ősrégi mondás, hogy okos enged....
    Nos a fejezetről nincs véleményem, de rólatok.... :(
    Köszönöm az eddigi kellemes perceket amit a töitek okozott nekem, további sok sikert a folytatáshoz.
    üdvözlettel:
    kac

    VálaszTörlés
  41. egyetértek az előttem szólóval, a csaj viselkedése őt minősíti, az acsarkodás-bűnvádi eljárás meg titeket,
    tényleg elhiszitek, ha bocsánatot kér, hogy őszinte lesz? vagy mindegy, hogy szívből jön e csak teljesüljön az akaratotok....
    mindenki a saját tetteiért felel és valakinek a helytelen viselkedése nem jogosít senkit semmire
    tény, ez a ti blogotok, azt csináltok vele amit akartok, de ne az emberek manipulálása legyen a cél.... csak hogy a sértett önérzetetek gyógyuljon,
    ja és az okos enged szamár szenved helyett én inkább a ha megdobnak kővel... mondást írtam volna ide bár a szamaras sem rossz
    kac, jól vágom, hogy A.J.Christian-os vagy mármint a soraid alapján őt én is imádom, ha mégis ide tévednél még egyszer szívesen eszmecseréznék veled :D Bri chatjébe láttalak már majd figyelek :D hátha összefutunk

    VálaszTörlés
  42. Sziasztok!
    Én most olvastam végig a történetet hát ez valami csúcs szuper.Bízok benne hogy Edward valami szépet ír Bellának és rendeződnek a dolgok.De ilyen függővéget hagyni el sem tudom hinni és mindez egy pletykás olvasó miatt,hát büszke lehet magára.Véletlenül a jövő heti lottószámokat nem tudja mert akkor leírhatná nekünk.:)Remélem hamar tisztázzátok a dolgokat.
    üdv.Tündi

    VálaszTörlés
  43. Sziasztok!
    Szupi a töritek nagyon szeretem Bella új személyiségét! Ez az autós jelenet meg huh.. Bella megmutatta Edynek,hogy milyen ha a tűzzel játszik Edward meg csak nézett a végén mint rozi a moziban:-) Marha jók vagytok!Remélem a büntinek is hamarosan vége és jelentkezik az a "kedves teremtés" aki elárulta az infót!
    Pusz

    VálaszTörlés
  44. Kac, Fostro!
    Most őszintén, ti mit tennétek a csajok helyében? Mert az, hogy büntetlenül maradjon ez a dolog, szerintem azt senki nem várja el.
    Meg akartuk tudni a tetkót, ők pedig csináltak egy ilyen játékot, csakis a mi kedvünkért. Mindenkit szépen megkértek, hogy ne árulja el másnak, erre most pedig valaki így hátba támadta őket. Megbíztak bennünk, és ekkorát kellett csalódniuk. Ezek után hogy fognak megbízni bárkiben? Hiszen fogalmuk sem lehet, hogy ki, mikor árulja el őket megint.Ők mindent megtesznek azért, hogy minket boldoggá tegyenek. Ezt az utolsó fejezetet betegen írták meg. Megtehették volna azt is, hogy meg sem írják, hiszen én, ha beteg vagyok, semmihez nincs kedvem. De ők nem akartak nekünk csalódást okozni, és időben hozták a frisst. Órákat szánnak arra, hogy ilyen tökéletes fejezeteket kapjunk, és cserébe ők pedig ezt kapják? Arról nem is beszélve, hogy sokszor könyörögni kell a komikért, mert lusták vagyunk pár percet arra szánni, hogy leírjuk a véleményünket. Ők sosem sajnálják ránk az óráikat, amit a fejikkel töltenek. Követelőzünk, miközben semmi jogunk rá. Pupinak iszonyatosan elcseszték az órarendjét...mit csinált napokig? Azon agyalt, hogy fogja tudni megírni az ő részét.És meg is írja, pedig nagyon kevés szabadideje van. Szylu fősulis lett, rengeteg dolga van, tanulnia kell, és ő is mindennek ellenére mindig megírja a feji rá eső részét! Ezt most nem azért írom, hogy sajnáljátok őket, csak is és kizárólag azért, hogy tisztában legyetek azzal, hogy egyáltalán nem egyszerű nekik sem időben hozni a fejit, mégis mindig megteszik. Mert szeretnek minket. És most mégis csalódniuk kellett, még hozzá nem is kicsit! És szerintem, nem is annyira a bocsánatkérés a fontos nekik, hanem az, hogy megtudják, hogy mégis miért tették ezt velük? És ezt szerintem joguk van tudni.
    Ancsa

    VálaszTörlés
  45. Sziasztok!

    Még az elején hozzáteszem, hogy senkit, de senkit nem akarok megsérteni a kommentemmel!
    Na most, elég csunya dolgot csinált a csaj. Mert ti megbiztatok az olvasóitokba(én direkte nem mentem bele a játékba, mert tudtam, hogy lesz ebből gubanc, és ezt meg is akartam említeni. kár h nem tettem..) és elmondtátok neki, az pedig gyermekes módon, kicseszett veletek.(elnézést a kifejezésért)
    Nah de most. Kérdem én két felnőtt lánytól: Szerintetek mit értek el azzal, hogy nem adtok fejit? Ha valaki, így elárul titeket, azt érdekli hogy lesz friss vagy sem? Minket, rendszeres olvasóitokat bántotok meg ezzel. Mivel mi minden egyes hétvégén itt várjuk hogy legyen friss. Mi megajándékozunk kommentekkel, mi mindig itt vagyunk. És minket büntetnek egy kis csitri hibájáért.(máshogy nem tudom minősíteni..)
    Én csalódtam bennetek, nagyon de nagyon...rosszul esik, hogy ezt teszitek velünk. Tudom tudom, nagyon sok dolgotok van, de nem az élvezet miatt csináljátok? Ne térítsen le titeket az utatokról egy kis gubanc. ezzel is tanultatok vmit. Nem szabad senkiben megbízni. legközelebb nem tesztek ilyet. Én nem tudom, milyen tetko az. De azt ajánlom változtassátok meg, legyen titok, és derüljön majd egyszer ki.
    Kérlek gondoljátok át most ezt. Ne akarjatok több olvasót elveszíteni.
    Remélem jól döntötök. Én maradok hű olvasótok, mégha fáj is ez az egész.
    Üdv: A.

    VálaszTörlés
  46. Sziasztok!
    Én most olvastam a fejezetet és a felhívást az elején, amivel maximálisan egyetértek.
    Ez nagyon gerinctelen húzás volt az illetőtől, és ami nekem totál gáz, hogy ő is "virág" néven ír.
    Nem sok helyre írok komit, de ott mindenhol már az elejétől fogva ezt a nevet használom, de így elég kínos helyzetbe kerültem.
    Igaz nem ez az első eset, és bár már megfogadtam, hogy ezeknek a félreértéseknek az elkerülése végett nem írok sehova, de ezt meg nem tartom igazságosnak az írókkal szemben.
    Úgyhogy így is leírom, hogy nagyon tetszett ez a rész is, és alig várom, hogy rendeződjön a dolog és kapjuk friss fejezetet.
    És szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy kivárjuk türelmesen.
    Mondjuk azzal én is egyetértek, amit valaki előttem már leírt, hogy változtassátok meg a tetkót, és senkinek ne áruljátok el.
    Várom a frisst. Virág

    VálaszTörlés
  47. Ancsa!

    "hogyan fognak ezek után bárkiben is bízni" csajos, bocsi, de vannak ennél nagyobb tragédiák, tudom, tudom mindenkinek a saját baja a legnagyobb, de azért nem történt akkora tragédia, hogy ezek után már bízni sem tudnák senkiben, no dráma pls, nem szívesen írnék a munkámról, ahol a tragédiák minden naposak, de vannak emberek akik tudnak bízni akkor is ha több rossz történt az életükben, sajna nem egy tetkó került nyilvánosságra, hanem elvesztették mindenüket mégse rinyálnak és nem várnak bocsánatkérést....

    VálaszTörlés
  48. Sziasztok!

    Hűha, hűha! Ez aztán nem volt semmi! Egyszerűen isteni. :-) Annyira kíváncsi vagyok, hogy mi lesz abban az sms-ben. És annak is nagyon örülök, hogy Jacobot végül is nem hagytátok ki a sztoriból. ;-)
    Ami a másik dolgot illeti: Múlt hét óta eléggé kiestem az események sűrűjéből, így most megpróbáltam utánakeresni ennek a véleménynek, de nem találtam meg, így egyelőre ezzel kapcsolatban nem tudok részletesen nyilatkozni. A ti megjegyzésetekből és a többiek hozzászólásaiból tudok csak következtetni, annyi biztos, hogy ha jól értelmeztem a dolgokat, akkor ez tényleg nagyon csúnya dolog volt az illetőtől. :-(
    Mindenesetre nem szabad ennyire a szívetekre venni, nem is a friss fejezet miatt, ami a tilalom miatt nem érkezik, egyátalán nem emiatt... Hanem a ti lelketek miatt! Nem szabad kikészítenetek magatok, kérlek, ezt mindenképpen tartsátok szem előtt!
    Fel a fejjel, a történet remek, szeretünk titeket! :-)

    Puszi:

    Judit

    VálaszTörlés
  49. Ohhhhhhh lányok!
    Ez a fejezet valami elmondhatatlanul jó lett.
    Teli volt izgalommal, valamint a függővég sem maradt el.
    Remélem valami szépet írt Edward Bellának és nem azt, hogy lemondja a vacsorát! Ugye?!
    Persze, hogy nem, nem vagytok ti olyan gonoszak!!!!
    Remélem Virág minél hamarabb teljesíti a kéréseteket, így mi is megkapjuk az új fejezetet!

    VálaszTörlés
  50. basszus nem írtam még komit? :O le vagyok döbbenve hogy elfelejtettem!!! asszem enyém lesz az 50-dik!!! xD először is mint a chatben írtam fingom nincs milyen lehet az a tetkó de böki a csőröm nagyon!!! xD nem fogom visszanézni a chatben mert akkor hol marad a varázs? :D sajnálom azokat akik megtudták hogy milyen a tetkó!!! :( virág, a magyarázat eléggé gyatra, és nem igazán hihető.sajnálom csajok hogy kitolódtatok! :S nagyon vacak lehet és senkinek sem esik jól,ha ennyire kitolnak vele. megértem a büntetést és elfogadom!!! virágot külön nem tudjátok büntetni! ki fogom bírni mert értetek teszem!!! :D nagyon a szívemhez nőtt a blog és ti is csajok!!! :D ami pedig a fejit illeti egyszerűen IMÁDTAM!!!mindig megleptek!!! xD azt hittem lesz egy kis ... xD valami és akkor BUMM!!! xD de nem...ti mindig megleptek!!! és Emmett viselkedése is nagyon meglepett!!! xD ő nem szokott ilyesmit csinálni!!! :D komolyan beszélni meg ilyenek!!! xD alig várom a folytatást!!! :D jók legyetek és ne aggódjatok,minden rendbe jön csak idő kérdése!!! :D

    by:Eszter :)
    U.I: egy szép idézettel zárnék: Ha elsodor az élet vihara, állj talpra, és nézz vele újra szembe!

    VálaszTörlés
  51. Huhh ez a rész nagyon eseménydús és nekem eddig ez a kedvencem.Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra. Tetszett, hogy Emmett elbeszélgetett Edwarddal. Írtó jó lett, ahogy az eddigiek.
    puszi Zsu

    VálaszTörlés
  52. sziasztok
    lenne egy kérésem vagyis inkább kérnék egy szívességet ha lehet na szóval esetleg meg tudnátok mondani hogy mikor lesz pontosan friss már nem percre pontosan hanem mondjuk hány órakor
    nagyon nagyon sokat segítene ugyanis csak este 9-ig lehetek gépnél és nagy segítség volna ha tudnám vagyis tudnák
    nagyon köszi
    imádlak titeket
    puszi Andi

    VálaszTörlés
  53. Sziasztok!
    Őszinte leszek hozzátok, én nem olvasom a történeteiteket csak a lányom olvasta, aki névtelenül szokott írni, mert meglehetősen szégyenlős, és félénk. Erdélyben élő magyar család vagyunk, de szerencsére innen is tudott nektek mindig komizni, mert imád titeket, de őszintén szólva elhatározta, hogy mostantól kezdve nem olvas titeket. Nem azért, mert nem tetszik neki a történet, hanem azért, mert mélységesen csalódott bennetek. Hogy miért? Az ok egyszerű. Azzal tökéletesen egyet ért, hogy csalódtatok valakiben, aki tisztességtelenül elbánt veletek, és jogos a harag, és az indulat, ami bennetek van. Viszont amiért bennetek csalódott az az, hogy kiadtátok az illető mail címét, aki elkövette ellenetek ezt a szörnyűséget. A mi családunk azt az elvet vallja, hogy az erőszak erőszakot szül. Az illetőnek semmi joga nem volt így fellépni ellenetek, ez tény, viszont nektek jogotok van a fél világot rázúdítani haragotokban? Lehet, hogy egy fiatal kis csitriről beszélünk, aki még nincs is igazából tisztában a tetteivel. A másik kérdés a fairségről szól. Fair dolog az egész világot büntetni egyvalaki hibájából? Nagyon sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de egyet kell értenem abban a lányommal, hogy bizonyos lépéseitekben helytelenül jártatok el. Boldog voltam, hogy a sztoritok kikapcsolta a lányomat esténként, mivel elég sok gondunk van, de így kevésbé tűnt fel neki, viszont nem tanácsolhatom azt teljes jó érzéssel, hogy továbbra is olvassa a történeteiteket. Sokat beszélgettünk rólatok, és mi így érezzük a dolgokat. Most lehet azt mondani, hogy mi a fenéről beszélek én itt, de azért gondolkodjatok el ti is a tetteitek helyességén. Most lehet utálni, ahogy a mai fiatalok fogalmaznak, de úgy gondolom, hogy erről az oldalról is érdekes lehet elgondolkodni. "Ahogy másokkal bánsz, úgy bánnak majd veled is."
    Egy anyuka

    VálaszTörlés
  54. Ez eszméletlen lett!!!! Nagyon furcsa volt hogy Emmett tud érett is lenni xD Írtam volna még valamit de lehet hogy hülyeség és egyszerűen nem tudom megfogalmazni ( pedig isten látja lelkem 3x is megpróbáltam és hát... egyik sem lett valami értelmes) xD Ahogy olvasom a történeteteket mindig azt gondolom " Áhh már amúgy sem tudnak mivel meglepni" Na ez nagyon nem igaz :D:D:D ugyanis mindig megleptek valami eszméletlen de tökéletes izgalmas és na jó szóval szuper az egész történet xD és most már nem részletezem mert teljesen bele fogok kavarodni annyi minden van a fejemben ....:D:D:D

    VálaszTörlés