vasárnap, szeptember 05, 2010

Eternity - 13. fejezet

     Sziasztok!

Itt az új feji, nem megölni a végéért! :D
Bells felsőjét úgy kell elképzelni, mint Kelly Clarksonét a Since U Been Gone című klipben, amikor a bárban énekel! ;)
Jó szórakozást!
Pusz
Pupi & Szylu

13. fejezet

Cseberből vederbe

„I need love
Cause only love is true
I need every wakin' hour with you
And my friends cause they are so beautiful
Yeah my friends they are so beautiful
They're my friends”
(Band Of Skulls: Friends)

(Bella szemszöge)

Nem tudtam, hogy az egész napos érzelmi feszültség, vagy pusztán a fáradtság miatt, de amint Edward kitette a lábát a szobaajtóján, kényelmesen végigdőltem a fekete bőrkanapén és még arra sem volt energiám, hogy megszidjam Jacksont.
Majd holnap számolok vele, amiért szó szerint féltékenységi jelenetet rendezett és ezzel elrontotta a kellemes pillanatot Edwarddal.
Edward, aki óvatosan hajolt felém és hűvös ajkait az enyémekre csúsztatta. Csókja mámorítóbb volt minden másnál, mint amihez eddigi életem során szerencsém volt és szinte beleborzongtam észveszejtő leheletébe.
Elemezni már nem tudtam minden apró érintését és mozdulatát, mert elnyomott az álom. Nyugodtan aludtam, egészen addig, amíg egy puha és meleg valami nem bújt oda hozzám és felriadtam. Nagy örömmel konstatáltam, hogy „csak” Jackson az, és már feküdtem volna vissza, de a hatalmas üvegfalon beáramló holdfény mintha egy alak körvonalait rajzolta volna ki a szoba túlsó felében.
Ki van ott? – kérdeztem feszülten, és totálisan idiótának éreztem magamat, amiért így viselkedem.
Már megint képzelődöm – gondoltam. – Talán nem kéne annyi filmet néznem, és főleg nem olyanokat, amik vámpírokról, vérfarkasokról és más, természetfeletti lényekről szólnak.
Remek – morogtam az orrom alatt és visszahanyatlottam a kanapéra. – Már hallucinálsz is! Szép volt, Bella, gratulálok!
Jack szorosan bújt oda a fölsőmhöz, és apró, hideg orra a bőrömhöz ért.
Megérdemelnéd, hogy kitegyem a szűrödet – sziszegtem neki csendesen. – Nem vagyok a tulajdonod, szóval ne sajátíts ki!
Jackson felemelte a fejét és a beáramló fény megcsillant apró, gomb szemeiben.
És jobb, ha tisztázzuk – morogtam tovább, és még rá is böktem a mutatóujjammal a drámaibb hatás kedvéért. – Azzal csókolózom, akivel akarok, ehhez jobb, ha hozzászoksz!
„Fiam” dühösen prüszkölt egyet, aztán a lábára hajtotta a fejét és lassan szuszogni kezdett. Én is követtem a példáját és az oldalamra fordultam. Úgy éreztem, mintha egy pillanatra jeges fuvallat rohant volna végig a szobán, de az érzés, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlt.
Kinyitottam a szemeimet, és a sötétben afelé a pont felé tekintettem, ahol képzelgésemet láttam. Most viszont hiába hunyorogtam, hiába fókuszáltam, semmi nem volt ott. Felsóhajtottam, és ténylegesen átadtam magam az álmok birodalmának.
Másnap reggel kipihenten ébredtem. Az ablakon beáramló napsugarak csak néhány percig vonták arany színbe a szobát, mert utána jöttek a nagy és csúnya esőfelhők, hogy beborítsák az eget. Mégsem a nap volt az, ami felkeltett, hanem a kanapé mellé, a földre lerakott tálca. Jobban mondva a tálcán gőzölgő csésze tea, a friss péksütemény és a lekvár ínycsiklandozó illata.
Felültem, és hatalmasat nyújtóztam, aminek következtében Jackson legurult az ágyról és kis híján a forró teában kötött ki. Felnevettem, ő pedig morcosan kullogott a kosarába. Tudtam, hogy jó ideig fog ma még aludni, mert a tegnapi nap eléggé megviselte és a görények amúgy is szürkületi, alkonyati állatok.
Esme készítette neked a reggelit és reméli, hogy ízleni fog – szállt egy hang felém az ajtóból és rögtön odakaptam a fejemet.
Edward állt az ajtófélfának támaszkodva, ajkain pedig az a jellegzetes, féloldalas mosoly ült, amit úgy szeretek. Végigkövettem tekintetemmel nyúlánk alakját és bosszankodva jutott el a tudatomig, hogy ő bezzeg úgy fest reggel akárhánykor, mint aki minimum tizenkét órát aludt végig. Bele sem mertem gondolni, hogy én hogyan nézhetek ki!
Szia! – köszöntem, és nagy nehezen elnyomtam egy ásítást is.
Szia! – viszonozta a gesztust és beljebb lépett. – Edd meg, amíg még friss!
Felvettem a tálcát és az ölembe raktam. Lassan fogyasztottam el az összekészített ételeket, és evés közben azon morfondíroztam, mit is mondjak a tegnap este – éjjel! – történt dologról. Először is, hogyan hozzam szóba?
Edward természetesen végig engem fürkészett mélyarany szemeivel, és ettől majdnem félrenyeltem. Letuszkoltam a falatot a torkomon és egy korty tea után nagy nehezen kinyögtem.
Ami a tegnap estét illeti – kezdtem volna bele, de Edward közbevágott.
Sajnálom. Nem szokásom így viselkedni és rettenetesen bánt a dolog. – Tekintetét a padlóra szegezte. – Egyszerűen nem tudom, hogy mi ütött belém. Lehetne arról szó, hogy elfelejtsük az egészet?
Szerencsém volt, mert nem nézett rám, ugyanis éreztem, hogy elsápadtam és az ajkaim remegtek. Elfelejteni? Azt a csókot, ami életem talán legfantasztikusabb élményei közé írta be magát? Ezt most komolyan gondolta?
Edward rám emelte gyönyörű szemeit, én meg gyorsan rendeztem az arcvonásaimat. Viszont tudtam, hogy ha megszólalok, azzal elárulom magamat, hiszen a hangom megcsuklott volna és fájdalommal telik meg. Ezért csak bólintottam és gyorsan a számhoz emeltem a csészét, hogy elfoglaljam magam valamivel.
Remek – sóhajtotta Edward és lehuppant a kanapé elé a földre. – Tehát, mit szeretnél ma csinálni?
Öhm, hát, úgy volt, hogy leugrom ma La Pushba, meglátogatni Jake-et, he elfelejtetted volna – motyogtam és hál’ Istennek nem remegett meg a hangom.
Igaz – morogta és maga elé meredt. – Nem felejtettem el, csak reméltem, hogy lemondtál erről a tervedről.
Hát, amit egyszer elhatároztam, azt véghez is viszem – húztam ki magamat büszkén.
Ki hitte volna? – vonta fel játékosan a szemöldökét.
A feje felett átemeltem a lábaimat és a tálcát a kezembe fogva felálltam. Egy pillanatra furcsán meredtem a kanapén heverő takaróra és nem értettem, hogyan került oda. Edward, mintha csak a gondolataimban olvasott volna, készségesen sietett a segítségemre a válasszal:
Én terítettem rád, amikor visszajöttem a konyhából – magyarázta. – Nem akartam, hogy megfázz.
Kösz – motyogtam és elpirultam. – Nem tudod véletlenül, hogy mennyi az idő?
De, fél kilenc múlt nem sokkal – válaszolta.
Akkor jobb, ha összekészülődöm, mert még haza is kell ugranom és nem két perc, amíg eljutok La Pushba – vázoltam az aktuális helyzetet.
Edward felkelt és kivette a kezemből a tálcát. Libabőrös lettem, amikor hűvös ujjai véletlenül hozzáértek a kézfejemhez, és nem azért, mert hideg volt.
Majd én leviszem, te addig készülődj össze – mormolta és látszott rajta a szórakozottság. – A táskád a vendégszobában van, ha gondolod, áthozhatom neked…
Nem kell – tiltakoztam. – Már így is teljesen el lettem kényeztetve és nem akarom még jobban kisajátítani a szobádat. Majd átmegyek.
Edward csak biccentett és hátat fordítva kisétált az ajtón. Még annyi időm sem maradt, hogy azt mondjam „ukmukfukk”, amikor Alice robbant be a szobába, de szó szerint.
Tudom, mit vegyél fel ma! Tudom, mit vegyél fel ma! – lelkendezett és odatáncolt hozzám.
Huh, Alice, lassíts! – mosolyogtam kissé feszengve. – Honnan tudod, hogy mégis miket hoztam magammal?
Nem emlékszel? – tette csípőre játékosan a kezeit. – Na, mégis ki volt az, aki tegnap este kipakolt neked, és ki volt az, aki nálatok bepakolt a bőröndödbe?
Oh, tényleg – csaptam rá a homlokomra.
Na, szóval arra gondoltam, hogy felvehetnéd azt a fekete selyem felsődet, aminek olyan érdekes a mellrészének a megoldása, a fekete koptatott farmeredet, hozzá pedig a…
Állj le, Alice! – kiáltottam színpadiasan, de a végén már nevettem. – Szerinted feltett szándékom, hogy elcsábítsam Jacobot?
Ki beszélt itt holmi Jacobokról? – csattant fel és arany tekintete megvillant. – Én…
Itt az ideje, hogy a roppant kicsi és idegesítő húgom távozzon a helyiségből – szólt erélyesen a „kicsi és idegesítő” húg bátyja és úgy nézett Alice-re, amitől még én is megijedtem.
Ünneprontó – sziszegte a kobold, és eltáncolva Edward mellett egy ronda grimaszt vágott. – Soha nem értékelitek az ember fáradozásait – dünnyögte, majd eltűnt a lépcsőnél.
Nézd el neki, néha nagyon nem bír magával! – sóhajtotta Edward.
Átöltözök, még mielőtt Alice ismét visszatér egy csodálatos ötlettel – motyogtam zavartan és elosontam mellette.
Azaz elosontam volna, ha Edward nem kapja el a karomat és nem fordít szembe magával. Mélyen a szemembe nézett és csak pár perc múlva szólalt meg. Én addig arra koncentráltam, hogy ne ájuljak el az érintésétől és tökéletes arcának látványától.
Uh! – nyögtem fel magamban. – Mióta szokásom ilyen nyálasan dumálni, vagy csak gondolkodni is?
– Bella, minden rendben? – kérdezte lágy, dallamos hangján.
– Miért kérdezed? – tértem ki a válaszadás elől.
– Mert mintha bántana valami – mondta és tekintete egy percre sem eresztett el, ugyanúgy, ahogyan karja sem.
– Csak kicsit fáradt vagyok, ez minden – füllentettem, de tudtam, hogyan tereljem el a figyelmét. – Azt hiszem, az lesz a legjobb, ha ma mégsem megyek le La Pushba. Még a végén szegény Jake agyvérzést kapna tőlem.
Arcán egy halvány mosoly suhant át.
– Ha gondolod, maradhatsz – ajánlotta fel, és normális esetben kapva kaptam volna az alkalmon, de most nem.
Most teljesen le voltam hangolódva, mint egy rossz gitár, és ilyenkor tényleg elviselhetetlen vagyok. Még csak az kellene, hogy ezzel tönkretegyem a barátságunkat, ha már csak azok lehetünk.
De mégis mit vártam? Hogy majd szépen az ujjam köré csavarom Edwardot? Oh, ilyenre még gondolnom sem lenne szabad! Hiszen ő csak egy srác, az Istenért! Akkor mégis miért van rám ekkora hatással?
– Bella, hahó! – rázott meg gyengéden Edward.
– Bocs, csak elméláztam – hebegtem. – Nem, haza kell mennem, tegnap megígértem Charlie-nak.
– Rendben, akkor hazaviszlek – mondta nemes egyszerűséggel, és már éppen szóra nyitottam a számat, hogy tiltakozzam, de lehurrogott. – Nem vagy valami jó passzban, még a végén bajod esik, és megnézheted magad.
– És te hogyan jutsz vissza? – vontam fel a szemöldököm.
– Az már legyen az én gondom! – érintette meg játékosan az orrom hegyét, és megpördülve a tengelye körül távozott.
Lassan átbattyogtam a vendégszobába, és mivel nem szándékoztam ma sehova sem menni, ezért nyugodtan felvehettem az Alice által megálmodott ruhakombinációmat.
A szobában lévő szekrény mindkét ajtajának előlapja tükör volt, így alaposan és kritikus szemekkel nézhettem végig magamon. A felső, amit Alice talált ki, hogy azt vegyem fel és a végül tényleg rám került, a legtöbbet mutató darab a ruhatáramban, és őszintén bevallom, hogy nem az én akaratomból került bele a bőröndömbe. Alice tornádóként söpört végig a szekrényemen tegnap, és még a kérlelő pillantásom bevetésekor sem volt hajlandó elárulni, hogy a fekete selyem felsőt miért kell magammal hoznom. Egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy lehet tudta, nem megyek La Pushba, de végül kinevettem magam ezért a buta feltételezésért. Elvégre honnan is tudhatta volna? Ha csak nem lát a jövőbe. Megint felnevettem, hogy hogyan gondolhatok ilyen butaságokra, majd végre a tükörképemnek szenteltem a figyelmemet. Be kellett vallanom minden szerénységemet félretéve, hogy nagyon jól festek, és Alice tökéletesen eltalálta az összeállításomat. A felső eltakart ott, ahol kellett, a szűk farmer kiemelte vékony lábaimat, és a magas sarkú bokacsizma is remekül passzolt a ruhákhoz. A neszesszeremet és a törölközőmet felkaptam és a vendégszobához tartozó fürdőbe mentem. Megmostam a fogaimat, aztán az arcomat is, és míg megtöröltem utóbbit, azon gondolkoztam, hogy kihúzzam-e szemceruzával a szemeimet vagy sem. Végül úgy döntöttem, hogy csak szájfényt teszek a számra, mert nincs kinek tetszenem. Kár lenne tagadnom, hogy Edward kedvéért csinosítottam ki magam, de ahogy eszembe jutott, hogy ő el szeretné felejteni a csókot, rögtön átfutott az agyamon, hogy talán a felsőt át kellene vennem egy egyszerű pólóra, és minél hamarabb haza kellene pucolnom.
De aztán megráztam a fejem és elhatároztam, hogy attól, mert Edward sajnálja azt a csókot és ebből következtetve nem akar tőlem semmit sem, még nézhetek ki jól. Elvégre ő csak egy fiú, és azért, mert nem jelentek neki semmit, még nem dől össze a világ. Csak majdnem!
Megfésültem a hajam, majd kicsit beleborzoltam, hogy valahogy kinézzen, és ne csak lapuljon a fejemre. Aztán visszamentem a szobába, majd a törölközőmet betettem a bőröndbe, a neszesszeremet pedig rá, aztán behúztam a bőröndön lévő cipzárt és elkezdtem húzni a földszint felé.
Tanácstalanul álldogáltam a lépcsősor tetején és morfondíroztam, hogy miként fogom lecipelni a bőröndnek álcázott monstrumot. Hiába nem voltak benne nehéz dolgok, mégis ólomsúlyú volt. Csak tudnám, Alice, hogy bírta el tegnap!
– Segítsek, kislány? Úgy látom, nem nagyon boldogulsz – hallatszott mögöttem az Emmetthez tartozó dörmögő hang.
– Hát tényleg akadt egy kis problémám. Szerintem Alice téglákat is pakolt a bőröndbe, olyan nehéz – vázoltam a gondomat, miközben felé fordultam.
– Tyű, apám! – szólt meglepve. – Az öcsémnek ma jó napja lesz, ebben biztos vagyok – terült el a képén egy kaján vigyor.
Összezavarodottan néztem rá, ugyanis nem értettem, hogy mi volt az előbbi megnyilvánulása. Értetlen arcom láttán, rövid magyarázatba kezdett.
– A melltartód hiánya és a felsőd kivágása azt hiszem, nem kis hatással lesz majd Eddykére. Amúgy elmondhatnád Rose bébinek, hogy hol lehet ilyen cuccokat kapni. Nem tiltakoznék, ha ezentúl ehhez hasonló ruhadarabokban járna.
Kivette a kezemből a bőröndöt, majd a legkisebb erőfeszítés nélkül cipelte le a földszintre. A nappaliban a szülőkön kívül mindenki ott volt és a tv-t nézték.
– Sziasztok – köszöntem nekik, mire mind felém kapták a tekintetüket.
– Szia – köszönt Rosalie, Alice és Jasper egyszerre.
A tekintetem automatikusan siklott Edwardra, aki tátott szájjal bámult, aztán becsukta telt ajkait és nyelt egyet. Szemei újra és újra végigpásztáztak tetőtől talpig, amibe kis idő múltán zavaromban belepirultam.
Nem értettem semmit. Hiszen arra kért, felejtsük el a csókot. Ha tetszenék neki és érdeklődne irántam, akkor nem úgy reagált volna. De most meg bámul gátlástalanul, ismét tátott szájjal és egyik kezével a kanapé karfáját szorongatja. Miért csinálja ezt, ha nem érdeklem őt? Nem értem! Gondolataimból Emmett hangja szakított ki.
– Nem akarok azzal jönni, hogy én megmondtam. De én megmondtam, hogy az öcsikém elalél majd a dekoltázsodtól – dörmögte önelégülten a fülembe.
Edward végre magához tért és azonnal bátyjára mordult.
– Emmett! – szólt zavartan és eléggé rekedten – utóbbi okát nem tudtam hová tenni, ugyanis nem sokkal korábban, a szobájában még semmi gond nem volt a hangjával –, majd megköszörülte a torkát és miután egy pillanatra a szemeimbe nézett sötét arany szemeivel, hirtelen Jasperre kapta a tekintetét.
Nem volt alkalmam arra, hogy hosszasan belemerüljek ebbe a jelenetbe, ugyanis a figyelmemet elvonta a furcsán viselkedő Edward-Jasper párosról utóbbi barátnőjének füléig érő mosolya. Alice-nek mind a harminckét foga látszott – na, jó, huszonnyolcban biztos vagyok, de, hogy az összes bölcsességfoga kinőtt-e már, arra nem mernék mérget venni – és önelégülten nézett rám, amiért az van rajtam, amit ő kigondolt.
– Most pedig beszámolót kérünk, hogyan is telt nálunk az első éjszakád Bella – tolt Emmett a vállaimnál fogva a kanapé felé, majd ott lenyomott a még mindig Jaspert fürkésző Edward mellé, aki helyet foglalásommal egy időben elszakította tekintetét bátyjáról, és engem tüntetett ki a figyelmével.
Erre most mit mondjak? – hangzott saját magamnak a kétségbeesett kérdés.
Azt csak nem mondhatom, hogy úgy kezdődött, hogy Edward megcsókolt, aztán úgy folytatódott, hogy azt képzeltem, valaki figyel, miközben alszom és úgy végződött, hogy a „fiam” „apja” a tudomásomra hozta, hogy életem legjobb csókja fikarcnyit sem jelentett számára.
A számat rágcsáltam, hátha megúszom valahogy a vallatást vagy eszembe jut valami épkézláb ötlet.
Nos, a második valósult meg, bár épkézlábnak korán sem volt nevezhető.
– Jól, kényelmes volt a kanapé.
Ekkora nagy baromságot, csak te vagy képes kinyögni, Bella! Gratulálok! Ismét bebizonyítottad előttük, hogy nem vagy százas, és elszóltad magadat, hogy Edward szobájában aludtál. Bár valószínű, hogy utóbbit már tudták.
De tévedtem!
Emmett – szemben velem a fotelben, ahová időközben leült, majd ölébe rántotta keresztben az eddig a karfán ülő barátnőjét – egy olyan mosolyra, sőt mi több, vigyorra húzta a száját, amiről már tudtam még rövid ismertségünknek ellenére is, hogy végem van.
– Kanapé? – vonta fel a szemöldökét. – Csak nem arról a bőrből készült fekete darabról beszélsz, ami Eddy fiú szobájában van? Előszedve Sherlock Holmes-i énemet ebből arra következtetek, hogy ti ketten – mutatott felváltva Edwardra és rám – együtt töltöttétek az éjszakát.
– Emmett! – szólt figyelmeztetően barátjára Rosalie, természetesen hasztalan.
– Milyen romantikus – sóhajtott fel hangosan Emmett. – Ahelyett, hogy a vendégszobai hatalmas franciaágyon huncutkodtatok volna, inkább azon a kicsi kanapén kuporodtatok össze. Biztos nem volt köztetek egy milliméternyi hely sem. Na, meséljétek csak el a részletesen, mi is történt köztetek!
Emmett kérdésére elöntöttek az emlékek és felidéztem a csókot. Edward ajkai olyan hűvösek voltak, mint amilyen a keze szokott lenni, de ahelyett, hogy ez taszított volna, csak elvette a maradék józan eszemet is.
Nem kétséges, ha Jackson nem lép közbe, nagy valószínűség szerint rávetem magam Edwardra. Vajon, hogy végződött volna az egész, ha nem zavar meg minket a „fiunk”?
Milyen érzés lett volna, ha gyengéden és mégis határozottan eldönt a kanapén, majd felém helyezkedve csókol tovább szenvedélyesen és mohón, aztán pedig a nyelveink jártak volna vad táncot a másikéval? Haragudtam Jacksonra, amiért megzavart minket, bár talán jobb, hogy így történt. Még jobban fájt volna, ha esetleg tovább megyünk, mert Edwardnak több mindent kellett volna megbánnia.
– Ti tényleg csináltatok valamit – vádolt meg minket Emmett.
Örültem, hogy kirángatott a gondolataimból; ki tudja mik nem jutottak volna még eszembe.
– Képzelődsz – vágtam rá.
– Nem hinném, kislány. Rákvörös vagy, ami azt jelenti, hogy beletrafáltam és ti ketten ki tudja milyen piszkos dolgokat csináltatok. Én meg nem voltam ott, a fenébe! Lemaradtam az ingyen pornóról – vált sértődötté a végére.
– Emmett, te beteg vagy! – csattant fel végre Edward mellettem. – A viselkedésed szánalmas és…
– Emmett, ha tényleg az történt közöttünk, amire te gondolsz, hogy történt – vágtam bele Edward monológjába –, akkor szerinted azt nem hallottátok volna?
A szobára néma csend telepedett és minden szempár döbbenten meredt rám. Felkészültem erre a fogadtatásra, így felöltöttem a pókerarcot, és finom mosolyt eresztettem meg feléjük. Edward ismét nyelt egyet, de nem nézhettem rá, mert az éppen a röhögéstől megszakadni készülő Emmett kötötte le a figyelmemet.
Nagy nehezen végre megszólalt.
Az ördögbe is, mennyire igazad van, kislány! – vihogott, de aztán elkomorult az arca. – Akkor ezek szerint nem volt jó a teóriám?
Hát, szívem, úgy néz ki, hogy nem! – mosolygott Rosalie.
Oh, hogy az a… – pattant fel Em és öles léptekkel a lépcső felé csörtetett.
Most meg mi baja? – kérdeztem értetlenül.
Egy egész világot döntöttetek most össze benne – magyarázta Jasper és egy mindentudó vigyor terítette be a képét.
Edward halkan megköszörülte a torkát, és felkelt. Várakozóan nézett le rám, és láttam rajta, hogy nagy erőfeszítésébe kerül egyenesen a szemembe néznie. Egyszer biztos, hogy megőrülök miatta! Most megint mi ez a viselkedés?
Indulnunk kéne, nem? – kérdezte még mindig rekedtes hangon.
De, mehetünk – pattantam fel én is, és felkaptam a bőröndömet, meg Jackson kosarát, hogy az ajtóhoz vigyem.
Edward volt olyan kedves, és felsegítette rám a kabátomat, és miután ő is felvette a sajátját, kinyitotta előttem az ajtót. Kiléptünk a küszöbön, de még a legfelső lépcsőfokra sem tehettük le a talpunkat, mert a szobából ismét felharsant Emmett hangja.
Bella, ha legközelebb jössz, szerintem ismét Alice-t kérd meg, hogy pakoljon be a táskádba – kiáltott utánam, és visszafordulva láttam, hogy emelgeti a szemöldökét. – Bár, ha a húgomnak van egy cseppnyi sütnivalója, azért a pakolásért már felárat fizettet meg Eddel!
Nem vagyok az a mérges típus, de most elszakadt nálam a cérna. Azt fontolgattam, hogy a kezem ügyében lévő tárgyak közül melyiket vágjam hozzá. A kosarat, benne Jackkel, aki természetesen megérdemelné, hogy megbüntessék a tegnap estéért, de ennyire barbár nem lehetek. Vagy a bőröndöt, amit szerintem nem sikerülne megemelnem sem.
Edward döntötte el a kardinális kérdést, ugyanis visszaugrott a nappaliba, és a bejárat melletti kis szekrényke tetejéről lekapta a telefonkönyvet. Persze nem a helyi pszichiátria telefonszámát kereste ki belőle – bár azzal is jól jártunk volna! –, hanem egy ügyes, és irigylésre méltó mozdulattal hozzávágta bátyjához, aki éppen Rose felé fordult.
A vastag könyv hatalmas csattanással jelezte, hogy Em tarkója állt az útjába, és a földre hullva kipotyogott belőle pár lap is. Emmett felhördült és dühösen meredt az immár ismét mellettem álló Edwardra, és rám.
Melyikőtök merészelte? – sziszegte a fogai között.
Én – vágtam rá kapásból, Edward meg az egyik kezébe temette az arcát, és a fejét csóválta.
Nem csak Emből, de a többiekből is kitört a röhögés és így egy vidám bagázst hagytunk magunk mögött. Edward segített lecipelni a bőröndöt és betette a kocsim csomagtartójába, amíg én bemásztam a volán mögé. Azaz csak bemásztam volna, ha nem kapja el a derekamat, és finom erőszakkal nem tol át a másik oldalra, hogy kinyitva előttem az anyósülés ajtaját betuszkoljon.
Míg ő megkerülte az autót, én bedobtam a duzzogó kislány figurát, és karba font kezekkel, na, meg persze a markomba szorított kocsi kulccsal vártam, hogy ő is beszálljon.
Nem kellett neki sok idő, hogy kapcsoljon és a lehető legszívdöglesztőbb arckifejezését felvéve forduljon felém.
Bella, ideadnád a kulcsot? – kérlelt és még a hipnotikus pillantását is bevetette.
Megráztam a fejemet, és még jobban szorítottam magamhoz a slusszkulcsot.
Hát, jó – sóhajtott fel igazi mártírként. – Te akartad!
Átnyúlt előttem, és hosszú kezének köszönhetően hamar megtalálta, amit keresett. Egy halk kattanás után már csak azt éreztem, hogy az ülésem háttámlája hihetetlen gyorsasággal dől hátrafelé, és vele együtt én is.
Edward felettem helyezkedett el, két lábával a bal combomat fogta közre, és ott térdelt az ülésemen, míg jobb kezével megtartotta magát a fejem felett. Már a testhelyzetünk is eléggé, khm, adta magát, az meg csak rátett egy lapáttal, hogy arca alig néhány centire volt az enyémtől, és bal kezével a járomcsontomat súrolta.
Hűvös lélegzete az őrületbe kergetett, és csak imádkozni tudtam: maradjon meg annyi józanság bennem, hogy ne teperjem le most azonnal azt a srácot, akibe minden valószínűség szerint totálisan belezúgtam.

52 megjegyzés :

  1. áááááááá megérte várni :D:D

    siessetek a következővel :D:D

    puszi :)

    VálaszTörlés
  2. istenem ti áLLATOK VAGYTOK! EZ EGY FENOMENáLISAN NAGYON DE NAGYON SZUPI FEJEZET LETT !! ISTENEM ez zsenialis lett!! csak így tovább!!!

    VálaszTörlés
  3. wááá *_*
    de ez kicsit szemét azért Edwardtól. először azt mondja, felejtsék el ami történt, aztán meg tessék...:D
    de azért remélem lesz valami kettőjükkel:D
    és őrülök, hogynem ment La Pushba Bella. Nagyon birom Jake karaktrét, de akkor is nagyon örülök, hogy így alakult.
    jól összehoztátok a fejezetet.
    puszi

    VálaszTörlés
  4. ez mi ez?
    Hát így kell befejezni?
    Ez kész...nem hiszem el!
    Az ember azt hinné hogy egyszer csak ki fogytok a függővégekből, de ezt minden egyes alkalommal megcáfoljátok...
    És most még egy hosszú hetet kell kibírni a frissig...és még csak első sem lehettem...ááááááááh elegem van
    Pusz:Ancsa

    VálaszTörlés
  5. a vége nagyon gyilkos, dehát tőletek jobbra nem lehet számítani:D hála égnek a La Pushi kiruccanás csúszik:) de mi ez a felejtsük el a csókot baromság???:@ Edwardnak egy fenékbe rúgás ezért minimum jár de nektek kettő is fejenként:@ de Bella azért kegyetlen bosszút állt rajta azzal a felsővel, hát ezt a részt inkább olvastam volna Edy szemszögéből, azt a nyálcsöpögtetést amit Bella melltartójának hiánya és a dekoltázsa okozott szívesen röhögtem volna magam halálra rajta ahogy szenved, Emmett szegény lemaradt a pornóról, de majd lesz itt még a későbbiekben remélem:D nagyon kíváncsi vagyok, hogy most mi lesz a vége után, Edward vajon hogy veszi el Bellától a kulcsot??? ha egyáltalán eszébe jut még neki a kulcs???:D az volna a tökéletes megoldás ha elkezdenének civakodni, Edy finoman rángatná Bella kezéből a kulcsot amit Bella nem ad könnyen, megrántaná Edy kezét ami véletlenül hupsz a mellén landolna, és Edy keze ottmaradna egy örökkévalóságig:D a szemei meg olyan sötétre váltanának, mint az én fejemxD
    puszi

    VálaszTörlés
  6. Nagyon hiper szuoer lett megint! :D
    Olyan hülye Edward. hogy azt monta felejtsék el a csókot! :S
    Szadisták vagytok, hogy pont itt hagytátok abba, de begbocsátunk, ha cserébe egy csókkal kezdődik a kövi feji, még hozzá egy vadító csókkal, amit nem lehet csak olyan egyszerűen "elfelejteni"!!!! :D
    Már alig várom a kövit, úgy érzem hosszú lesz ez a hét! :(

    VálaszTörlés
  7. MÉGIS, MIT KÉPZELTEK? Ilyen befejezést kell magatok mögött hagyni??? Áhhh, eszméletlenül jó volt, Emmettben most sem csalódtam!:Đ Jackre még mindig haragszom, de a feji vége talán kiengesztel... (ha úgy folytatjátok, ahogy képzelem, h folytatjátok:) És lécci történjen már vmi közöttük!!!:D Egy szörnyű tény: egy hetet kell várnom a frissre, ráadásul még a suli is megkezdődött!x( Pussz XD

    VálaszTörlés
  8. ahhhhwww kurvajooo :D
    és a vége... :\
    várom a kövit siessetek :)

    VálaszTörlés
  9. WOW! Csajok ez állati lett még az előzőnél is jobban tetszett! Wááh Ed beindult :D De haragszok rá egy kicsit mert azt mondta hogy nem jelentett semmit vagy hogy felejtsék el :(. Jah meg Jacksonre is ám xD a kis huncut :D:D
    A vége meg ajjj de egy hét múlva folyti ez vigasztal bár nem tudom hogy fogom kibírni ezt a hete majd vhogy átvonszolom magam rajta xD
    Sok puszííííííííííííííí
    Tincsu

    VálaszTörlés
  10. áá istenem, így abbahagyni! le kéne titeket csukni! istenit írtatok megint..
    pussz

    VálaszTörlés
  11. gonoszooook :((( ez nem ér!! mi az, hogy így fejezitek be ezt az amúgy fantasztikusra sikerült részt??? most várhatok a következőre... *bevágta a duzzogó kislány figurát*

    VálaszTörlés
  12. azt a jóságos mindeneteket ti boszorkák!
    Őrült jó feji lett:D
    képzelhetitek h tepertem megnézni kellynek azt a klippjét, bár személy szerint magát a számot is nagyon bírom :D
    Jack egy külön figura :D
    Ezt az egész csókos dolog meg szépen félre lett értve, de ezen már meg se lepődök, hisz rólatok van szó :D
    Alig várom a folytatást, ez a sztori talán a kedvenc ficem :)
    puszkó
    mesi28

    VálaszTörlés
  13. Hali
    ÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
    Nagyon jó lett:D

    VálaszTörlés
  14. Sziasztok!
    Nagyon-nagyon jó lett! Reméljük Bella elveszti azt a csepp józanságát...!
    Zsebi

    VálaszTörlés
  15. Hogy az a .......!!!!!
    Ezt nem hiszem el!!!!
    Nem is vártam mást tőletek gonosz kis boszorkák!
    Vagy mégis????
    Meg fogtok ölni!!!!!
    Nagyon tetszett ahogy kihúztátok Edwardot a leskelődésből! Bár a legnagyobb állatságot követte el azzal, hogy "felejtsük el a csókot" szöveget nyomta. De az anyósüléses jelenet....Hát na! Úgy érzem abból még kihoztok valami csalafintaságot!
    Összességében állati szuper fenomenális lett!

    VálaszTörlés
  16. áááááááááááááááááá......függővég....:D
    Istenem, istenem,istenem...:D Nagyon-nagyon jó volt! :D Imádom!!!! Alig várom a kövit! Ez az anyósülés-rész, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoztok ki ebből.:D Talán egy rámászást?:D;)
    Várom a kövit! :) Hajrá hozzá! ^^
    Pusz
    Mary

    VálaszTörlés
  17. sziasztok. ez is nagyon jó fejezet volt. én is örülök, hogy a Jacobos látogatás elmaradt, imádom Emmett beszólásait olvasgatni, és tetszenek Alice próbálkozásai is. csak így tovább, várjuk a következő fejezeteket.

    VálaszTörlés
  18. Ti ketten vagytok a világ legkegyetlenebb, legbosszantóbb, leggonoszabb, legmindenebbek ami rossz a világon!!! hogy merészeltek ilyen véget hagyni a már-már így is ideges olvasóknak??? Börtönbe kéne zárni titeket és addig kínozni amíg meg nem mondjátok mi fog történni!!! xD ezennel körözést indítok ahol pupi-t és szylu-t keresünk!!! xD :D Asszem ez volt eddig a kedvenc fejim!!! :D vagy legalább a második!!! avagy holtverseny!!! xD IMÁDTAM!!! Ti aztán tudjátok mivel tudjátok felbaszni (bocs a szóért) az idegeimet!!! xD éppen ezért imádlak titeket, a fantáziátokat, a sztoritokat és a hatalmas lelkesedéseteket. :D Alig várom a folytatást és remélem bezavar majd a piszkos fantáziátok!!! :D (ravaszul összedörzsöli a kezét) :D ezért kérlek titeket ne kínozzatok sokat a folytatással és hozzátok minél hamarabb!!! :D
    by:Eszter :)
    U.I: Hosszú komi 4 ever!!! xD :D :P :)

    VálaszTörlés
  19. nagyon de nagyon jó lett
    egyébként sziasztok :D :D :D !!!!!!!!!!!!! xD : P :)
    amikor el olvastam utána rögtön olvastam volna tovább és tovább és tovább természetesen tiszteletben tartom hogy nektek is van magán életetek és nem írhatok éjjel nappal bár jó volna de
    számomra még mindig érhetetlen hogy írhatok ilyen jót
    a kedvenc blogom a tiétek jó volna egy Eddy :D
    szemszög nagyon örülök hogy meg tudtuk hogy Bella szerelmes Edwardba ( LOVE):D
    (mintha eddig nem sejtettük volna) de így jobb hogy tiszta a kép remélem hogy Edwardnál is kitisztul a kép hamarosan !!!!
    Emmett pedig :D volt egész végig és a többiek is remélem minél hamarabb lesz friss
    mert már nagyon de nagyon várom
    imádlak titeket
    Puxy Andi

    VálaszTörlés
  20. WoW!!!!!Nagyon jó lett a feji!Kíváncsi vagyok a folytatásra és már nagyon várom!

    VálaszTörlés
  21. Nagyon jó feji lett!!!!!!!!! Remélem hamar lesz a kövi!!!!!!!!!!4

    VálaszTörlés
  22. Tök jó lett!!! A vége a legjobb!!!!!

    VálaszTörlés
  23. Hát szupi lett!!
    miért nem lepődöm meg h Ed ilyen szerencsétlen? :DDD megse bánta sztem csak azt mondta..:DD
    ÁÁ..a végeee :O de durva :DDD ED beinduuult :DD de nem hinném h lesz vmi..:DD
    Azért kár h nem ment Jake-hez!!:D
    pusz
    Dorszíí

    VálaszTörlés
  24. Sziasztok :):) ( irok egy részletesebb komit)

    Ez akkora lett :):)Mint mindegyik :):) Megérte várni mint mindig :) És igaz a mondás a türelem rózsát terem vagyis fejezetet :D:D
    Könyörgöm jöjjenek már végre össze :D:D Már nem bírják az idegeim
    Hogy lehet ilyen Edward:@ Úgy megpüfölném ezért a " felejtsük el a csókot" kijelentést hogy... ááá.
    Szegény Bella :(:(
    Meg hogy Bellán nincs melltartó :D:D Emett az Emett :D:D
    És a vége... Remélem valami JÓ sül ki belőle :D:D
    Jah és tök jó hogy nem megy Bella a La Pushba :):)

    Puszi még egyszer és siessetek :):)

    VálaszTörlés
  25. Hello!oh...Edward-Edward, minek mondasz ilyeneket!Emmett adta a formáját! Nagyon jó lett a fejezet! Várom a folytatást puszi Rose

    VálaszTörlés
  26. Úristeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen:D
    Ilyen jó véget még soha nem olvastam tőletek csajok! Jó hatással van rátok az iskola :) Annyira bírom Emmettet. Egyszerűen fenomenálisan alkotjátok meg a karakterét, annyit röhögtem rajta. Na, meg Jackson is kell ám a képbe. Bocsi, hogy eddig elmaradtam a komikkal, de udjátok, hogy van ez... :D Annak am én is örülök, hogy Bells nem ment le La Pushba, mert szeretem Jake karakterét(pláne Taylor Lautnert), de törzsgyökeres Team Edward vagyok :D Isteni fejezet lett, remélem azért Bella nem bír majd magával egy picit. :D Puszi
    Luca :D

    Ui: Lusta voltam bejelentkezni :D

    VálaszTörlés
  27. Wá!Wí!Wú!
    Most, azt hiszem, nem tudokértelmesen beszélni!
    Hát ez..fantasztikus volt!
    Tényleg megérte várni rá..
    Hát a vége..
    Wow!
    Lányok, megint nagyot alkottatok! (:

    VálaszTörlés
  28. Wíííííí!!!!Ez nagyon fantasztikus volt csajok. Remélem, Edward megcsókolja Bellát, ott az anyósülésen, és elkezdődik végre, egy komolyabb kapcsolat köztük. Az nagyon jó lenne...Na, de így tök, izgi, hogy Edward már azt se tudja, hogy mit mondjon, mikor Bella a közelében van. Igaz, én is kíváncsi lettem volna, az Edward szemszögéből, hogy mit érezhetett, mikor Bellát abban a fekete selyem felsőben...Emmt, meg hozta a formáját mint mindig. Várom már, a kövit, nagyon. Remélem lesznek benne extrém dolgok, Edward és Bella közt. Siessetek a fejivel, ahogy lesz majd időtök rá...
    Puszi Csajok!!!!:Dóri:)))

    VálaszTörlés
  29. Nos, azt hiszem a legelején kezdem! Edward egy hülye barom (oroszlán XD) amiért letagadta, hogy nem jelentett neki semmit sem a csók! Emmett és Bella között zajló "csaták" iszonyat jók. Nem tudom, hogy melyikőtök írja, de az biztos, hogy eltalálja Emmett stílusát. :D Azzal, hogy Bella nem megy el La Push-ba megvalósult egy titkos álmom! ;) És a vége, egyszerűen hihetetlen, hogy ti mennyire az őrületbe tudjátok kergetni az olvasót a függővégeitektől!!! Nagyon várom már a folytatást! Csak így tovább!! :D
    pux: Réka

    VálaszTörlés
  30. Sziasztok:))
    Eszméletlen jó feji lett! (Bár mindegyik az:D )
    Mi az hogy felejtsék el a csókot??? Edward nem lehet ekkora hülye!
    Na attól a felsőtől el is hiszem, hogy csorgott Edi fiú nyála. XDXD
    Ó és az a befejezés, illetve nem befejezés... :((
    Nagyon-nagyon várom a kövit, puszi
    Rora

    VálaszTörlés
  31. Jahj mi az hogy Edward azt mondta felejtsék el:@:( végre megtörtént erre.....pff fogadjunk most sem elsz semmi:( ez nem ééér

    VálaszTörlés
  32. nagyon jo lett .... de hogy felejtsék el a csókot...végre megcsókolta erre ez...a vége hatalmas...várom a folytatást

    VálaszTörlés
  33. ÁÁÁ megárte várni!!:P felejtsük el???:OxD Emmmett xD vég non nagy !!(L)ne maradjon meg a józan esze xD Belluci leteperné Eddy cicát xDpuszii.Nellcsi

    VálaszTörlés
  34. hali.
    Két ekkora "töketlent", mint Bells meg Edy xD
    "Tegyünk úgy mint ha meg se történt volna."-ne inkább ismételjük meg(ezt kellet volna mondani:)
    Vasárnapra kopasz leszek komolyan:)
    És Emmett poénjai:) Team Emmett:)
    Isteni feji volt!(persze mindig az)
    Siessetek a kövivel.
    pux

    VálaszTörlés
  35. Legyszi legyszi egyszer irjatok meg Edward szemszogebol is mit latott,olyan jol irtatok le de ez Bella szemszoge volt.nagyon jo feji volt de ilyen fuggoveget,most egy hetig raghatom a kormom , jo volt csajok csak igy tovabb Maja

    VálaszTörlés
  36. szia
    ohh wáwáwáwááááá nagyon jó lett a feji :D:D
    várom a kövit!!!! XDXD
    Puszillak titeket:D

    VálaszTörlés
  37. Sziasztok!
    Ez valami hihetetlenül jóó lett! Alig várom a folytatást! Nagyon jók vagytok! Imádom a történetet!
    Sziasztok! :D

    VálaszTörlés
  38. Sziasztok!
    Hát lányok ez nagyon nagy volt!
    Imádtam!
    Hihetetlen hogy mennyire jól le tudjátok írni a dolgokat. Az egyik kedvenc törim ez és már nagyon vártam a fejezetet, és nem csalódtam!
    ♥.♥
    És ez a függővég!
    Azt hittem meg halok vagy megölök valakit!
    Szuper jó lett, mint mindig!
    Várom a következőt!
    (Jaj! Jövőhét...! xD)

    Puszi Ramikaa

    U.I.: Bocsi hogy csak most írtam, de lusta voltam írni. Egyépként már vasárnap elolvastam. :( :$

    VálaszTörlés
  39. szisztok.
    Fantasztikus fejezet lett, nagyon, nagyon tetszett!! jUUUUJ olyan gonoszak vagytok, kis szadomazók xDxD két őrült, akik ilyen jóóó fejezetet tudnak hozni *-* jajj nagyon siessetek a fejezettel, mert már alig birom kivárni!!! szuperr lett annyira tetszett. Edward olyan fura, hogy félreértette ő is a dolgokat szerintem. csak azért mondhatta, h felejtsék el, mert bellán azt látta h elakarja, pedig mennyire nem igaz :D
    alig várom, h a köviben kiderüljön :D:D
    Pusziiiii, és siessetek!!! :D♥♥

    VálaszTörlés
  40. Hello
    nekem ez a best fejim vagyis hát nehéz a választás hiszen egy fejitekre sem lehet azt mondani hogy unalmas rossz vagy már olvastam valahol hasonlót mert ilyen jó sehol sincs ( nem nyalizásnak szántam )talán csak az eredeti hasonló
    nagyon várom már a kövit
    és nagyon örülök hogy Bella elmondta hogy szerelmes Edwardba remélem nemsokára Edwardnak is személyesen is elmondja Bella és Edward viszonozza az érzelmeit
    bocsi nem akarom nektek meg írni a töriteket hiszen
    tökéletes így ahogy van
    nagyon várom a kövit
    sok láw
    szisztok

    VálaszTörlés
  41. basszus ez nagyon jó lett. komolyan mondom feldobtátok a napomat. eléggé kikapcsolódós fejezet egy dupla latin után, szóval nekem a vége is tűrhető. pláne hogy reményeim szerint ezután még jönnek olyan részek amikre azt mondja az ember hogy wow.
    imádtam szuper fejezet lett. várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  42. Jujj nagyon jó lett!
    Imádom ezt a történetet.
    Már nagyon várom a következő fejezetet!
    Siessetek!
    Üdv.:Rékuci XD

    VálaszTörlés
  43. nem bírom, nem bírom, nem bírom...
    vasárnapot vasárnapot vasárnapot!!!
    Isteni volt :D
    puszi:ramomona

    VálaszTörlés
  44. lécci minnél hamarabb legyen feji..
    Annyira jó volt!
    Grat megint ehez az alkotáshoz.

    VálaszTörlés
  45. Szia + szia = sziasztok :D
    nagyon fasza lett imádtam szerintem ez lett a legszupibb feji csak kár nagy nagy kár hogy vége van
    pont itt
    nagyon remélem hogy gyorsan lesz friss nagyon gyorsan
    mert nagyon imádtam
    xoxo
    Timi

    VálaszTörlés
  46. Nagyon jo lett a feji..
    annyira de annyira tetszik h ki se tudom fejezni:D
    nagypn jo:D
    alig varom a folytatast:D
    aztan meg Emm:))
    hat az beszaras:))
    miket nem mond az a gyerek xD:D
    nagyon jol irotok :P
    oltarian varom mar a folytatast:D:D
    by:Nessie

    VálaszTörlés
  47. Sziasztok!

    Hűha! Na most csak azért nem kezdek el dühöngeni, mert tudom, hogy nemsokára úgyis folytatni fogjátok, és végre szemtanúi lehetünk a romantikus csóknak (vagy talán még többnek is) anélkül, hogy Jackson vagy bárki más (például Emmettet is el tudom képzelni ilyen "elefánt a porcelánboltban" szerepben) közbeavatkozna. :-)
    Ja, és már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor robban a bomba, mármint hogy Bella mikor fog rájönni, hogy kik is Cullenék valójában. ;-)

    Puszi:

    Judit

    Ui.: Én személy szerint azért örülnék, ha Jake a vagány motoros srác szerepében még majd feltűnne valamikor! ;-)

    VálaszTörlés
  48. Ez mi a jó szent fene? Hogy lehet ilyen véget csinálni egy fejezetnek??? WÁÁÁÁÁ!!! :@ Az őrületbe (vagy diliházba) akartok kergetni mindenkit? XD Ha igen jó úton haladtok felé :P Na most hogy kidühöngtem magam... Nagyon jó lett meg szuper lett a fejezet és remélem hamar lesz friss :)

    pusszzyy zsuzska

    VálaszTörlés
  49. Sziasztok!!

    Azta!! Ezt a történetet nem lehet megunni!! =) Mindig a legérdekesebb fordulatokkal rukkoltok elő, és hát wow!! Imádtam!! =)

    VálaszTörlés
  50. Sziasztok!
    Nagyon jó lett a fejezet és azt is megtudhattuk mit érzett Bella a csók alatt, és hogy hogyan is folytatta volna XD (érdekes lett volna ha tényleg belemerülnek), ha Jakson nem lép közbe. De talán a kocsiban. ohh már megint függővég, de még milyen. alig várom a folytatást.De Edward miért akarta ezt az egészet elfelejteni :( nem értem, de talán kiderül
    Pussz

    VálaszTörlés
  51. ÁÁÁÁÁÁÁ! Ilyen függővéget! És Emmett a "hormonálisan" túlfűtött állat! XD Nagyon bírtam! És várom a következő fejezetet. Jó, hogy Bella nem ment le meglátogatni a Forksőrzőket. Ja és nem szeretttem volna elrontani ezt a szép kerek 50-es komiegyüttest, de sajnos nem értem rá egész héten gép elé ülni és ettől függetlenül a kommentárírósdi jó szokásom nem akartam eldobni.

    VálaszTörlés
  52. Nagyon tetszett :D:D Emmettnek még mocskosabb a fantáziája mint amilyen volt :D:D DE miért???? Edwardnak miért kellett ezt csinálnia??? miért??? Most egy kicsit mérges lettem :P De remélem megint összejönnek valahogy...

    VálaszTörlés