vasárnap, június 01, 2014

Visszatérünk

Sziasztok!

Valami nyavalya úgy döntött, hogy mekkora poén lenne, ha ledöntene a lábamról, úgyhogy hosszú bejegyzést nem tudok vállalni.
Viszont a visszatérés időpontját meg tudjuk mondani. Augusztus eleje. Hamarabb sajnos nem fog menni. Ez tűnik vállalható időpontnak, betartható időpontnak. Kb. 20 fejezet lesz a történet. Akik viszont arra voksoltak, hogy csak befejezést írjunk az első résznek, ők se csüggedjenek, megvalósítjuk.

Augusztusig sem tűnünk el, jön az ígért bejegyzés és kommunikáció terén is aktívak leszünk.

Megyek, elájulok.


Puszi mindenkinek :)

5 megjegyzés :

  1. Sziasztok!
    Ez nagyon jó hír! Már nagyon várom!
    Nikol

    VálaszTörlés
  2. Szerintem mindenki lesz*rja már, miután közel 2 évig egy normális fejezetet nem írtatok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem én a zsörtölődést, DE!!!! Ezt a blogot, ezt a történetet az írók jókedvükből, saját szabad akaratukból, szívükből, lelkükből, és szabadidejükben írták. Megtarthatták volna maguknak, de nem tették, megörvendeztettek vele bennünket olvasókat. Ha kifogy a lendület, ha elfogy a szabadidő, vagy bármi változás áll be, nekem, mint lelkes olvasónak, ha tetszik a történet, és szeretném ha folytatódna, egy lehetőségem van, támogatom valamilyen formában az írókat.
      „Kedves” névtelen bejegyző”!
      Amit itt névtelenül elkövettél, ezt nem is tudom hogy minősítsem.... kár volt ide "piszkítani" a szó szoros és átvitt értelmében, és ez a bejegyzés ugye most összhangban van a fentebb leírtakkal. Jómagam nagyon boldog vagyok, hogy ennyi kihagyás után, de ismét lesz mit olvasni....
      Csak egyet kérhetek az íróktól, hogy az ilyen beírások ne kedvetlenítsék el őket, és hát tessék, aki ezt bejegyezte, megmutathatja ő mire képes, de legalább ennyire jó történetet hozzon össze, mint ami itt olvasható.

      Törlés
  3. Örülök nektek :)
    Remélem azóta már meggyógyultál.
    Zsebi

    VálaszTörlés
  4. Remélem meggyógyultál. Engem érdekel a folytatás. Szóval csak hajrá.
    Ani

    VálaszTörlés